Restocoördinator Tilburg

Resto VanHarte zoekt voor haar locaties in Tilburg per direct een

Restocoördinator voor 16 uur per week

Mensen een fijne avond bezorgen. Hen een luisterend oor en een lekkere maaltijd bieden. Dat doen wij bij Resto VanHarte, want wij geloven dat samen eten het recept is tegen eenzaamheid!

Wil jij helpen om eenzaamheid te bestrijden? Heb je ideeën over hoe wij onze Resto’s nog leuker kunnen maken? Dan willen wij jou heel graag als nieuwe collega!

Een Restocoördinator bij Resto VanHarte

Als Restocoördinator ondersteun je de Restomanager en de Horecamanager bij de uitvoering van de werkzaamheden. Samen met de Restomanager en Horecamanager zorg je voor verbinding in de wijk door veel en verschillende gasten aan tafel te krijgen. Jullie organiseren in samenwerking met lokale welzijnsorganisaties programma’s in de wijk om mensen in beweging te krijgen en te houden. Je bent mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de buurtrestaurants in jouw stad.

Wat vragen we van een Restocoördinator?

We zoeken iemand die net zo graag als wij eenzaamheid wil bestrijden door gezellig samen te koken en te eten. Iemand die andere mensen weet te enthousiasmeren en het leuk vindt anderen in hun werkzaamheden te ondersteunen. Wat je gaat doen als Restocoördinator:

Versterken van jouw Resto

 • Je bent actief in het bevorderen van een zo omvangrijk mogelijk gastenbestand en de contacten tussen verschillende doelgroepen (gasten, vrijwilligers en samenwerkingspartners ;
 • Je ondersteunt de Restomanager bij het onderhouden van de samenwerking tussen jouw Resto en de organisaties in de wijk die actief zijn op het gebied van zorg, welzijn, veiligheid, religie, werkgelegenheid en cultuur;
 • Je ondersteunt bij de organisatie van thema-avonden om invulling te geven aan de subsidies en fondsen die je Resto ontvangt;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor aanleveren van informatie voor de jaarplannen en het jaarverslag;

Management en marketing

 • Je ondersteunt de Restomanager bij de bij het signaleren en uitbouwen van lokale fondsenwervingsmogelijkheden;
 • Je verkent en signaleert mede creatief en ondernemend nieuwe wegen en marktkansen voor je eigen Resto en eventueel de gehele Stichting;
 • Zijn er landelijke PR-activiteiten, dan ondersteun je deze in jouw stad;
 • Je zorgt voor lokale naamsbekendheid onder de verschillende doelgroepen.

Wij zoeken dus iemand die:

We zoeken een sociale en verbindende Restocoördinator met horeca skills die sterk ondernemend is en initiatief neemt. Je herkent je in de competenties ondernemerschap, netwerken, verbindend en samenwerkingsgerichtheid.

 • Je hebt MBO+/HBO denk- en werkniveau. Kennis en ervaring vinden wij belangrijker dan diploma’s. Zeker als je ons enthousiasme deelt om met eten eenzaamheid te bestrijden;
 • Binnen de regio heb jij een bewezen netwerk binnen de welzijnssector. Een zakelijk netwerk is een pré;
 • Je bent sociaal vaardig en motiverend naar je collega's als ook naar derden;
 • Je kunt mensen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen;
 • Je bent woonachtig in de regio Tilburg.

Wat wij jou geven

 • Een zelfstandige functie in een groeiende sociale non-profit onderneming;
 • Een werkomgeving vol met enthousiaste mensen die hard werken om de eenzaamheid in Nederland te bestrijden;
 • Een salaris van maximaal € 2850,00 op basis van 40 uur;
 • Een laptop en een telefoonvergoeding;
 • Een goede pensioenvoorziening;
 • En natuurlijk reiskostenvergoeding.

Over Resto VanHarte

Een Resto is een gezellig buurtrestaurant waar iedereen mag aanschuiven. Het is de plek waar eenzaamheid wordt ingeruild voor een luisterend oor. En dat onder het genot van een lekkere en gezonde maaltijd. Samen met onze vrijwilligers verwelkomen we gasten op meer dan 40 locaties. Dit zijn plekken in grote en middelgrote steden waar we met z’n allen eenzaamheid willen tegen gaan. Want 1 op de 3 Nederlanders voelt zich eenzaam en wij willen die eenzaamheid bestrijden.

De drijvende krachten achter Resto VanHarte zijn een professioneel team van Restomanagers, Horecamanagers en vrijwilligers. Zij worden ondersteund door een klein team in Amsterdam. Dankzij hun inzet en de bijdrage van donateurs, de overheid en bedrijven zorgt Resto VanHarte jaarlijks voor meer dan 140.000 ontmoetingen! En waar we kunnen organiseren we ook nog andere activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan.

Meer informatie over Resto VanHarte vind je op www.restovanharte.nl.

Ben jij onze nieuwe Restocoördinator?

Zie jij jezelf werken als Restocoördinator voor Resto VanHarte? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie@restovanharte.nl ter attentie van Oona van Vuren.

Voor vragen over het werk van een Restocoördinator kun je contact opnemen met onze HR Adviseur, Oona van Vuren. Je kunt haar bereiken op: 06 461 834 22.