Locaties

Buurtgenoten ontmoeten? Vind hier een Resto bij jou in de buurt!

Zoek naar een Resto in de buurt via de kaart hieronder of blader naar beneden voor het volledige overzicht. Klik voor meer informatie of om te reserveren op het betreffende Resto. Liever telefonisch reserveren? Dat kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur via 0900-900 30 30 (normaal lokaal tarief).

Vind een Resto
bij jou in de buurt

Klik op een plaats op de kaart,
3
5
7
5
2
2
4
3
3
2
3
2
3
2
6

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Locaties. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Wat kost het?

Een driegangendiner kost gemiddeld €7,50 en op verschillende locaties worden kortingspassen geaccepteerd. De prijzen verschillen per locatie. Kijk op jouw Resto-pagina via de pagina Kom eten voor de prijs op jouw locatie.

Wordt er rekening gehouden met mijn dieet?

Je kunt bij jouw reservering eventuele dieetwensen en allergieën opgeven. De Resto-chefs koken op verzoek bijvoorbeeld zoutarm, vegetarisch en halal.

Er is geen Resto VanHarte in mijn woonplaats?

Resto VanHarte streeft ernaar om op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland mensen te verbinden aan de eettafel. Een nieuwe Resto is er niet zomaar. En dat kunnen we niet alleen. Daarom zoeken wij samenwerkingspartners en vrijwilligers om op nieuwe locaties een Resto te openen. Wil je hieraan bijdragen? Kijk dan op de pagina Vacatures of neem contact op via info@restovanharte.nl.

Alle vragen