Koken met kinderen én met mensen met dementie

Vacature horecamanager Venlo

Resto VanHarte zoekt voor de regio Venlo een

Horecamanager

Op afroep / freelance

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar. Wij geloven dat samen eten het recept is tegen eenzaamheid. Daarom organiseren wij sinds 2004 door heel Nederland Resto-avonden. Bij Resto VanHarte in iedereen welkom om samen met buurtgenoten te genieten van een lekker, gezond en vers driegangendiner voor een laagdrempelige prijs. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt en begeleid door ervaren professionals.

Resto VanHarte verzorgt in samenwerking met Alzheimer Nederland de Onvergetelijke Kookclubs voor mensen met (beginnende) dementie en hun begeleiders. Tijdens de kookclubs nodigen we de deelnemers uit om zelf te koken, te eten en samen activiteiten te ondernemen. Op deze manier bieden we zowel mensen met dementie als hun mantelzorgers een laagdrempelige plek om elkaar te ontmoeten en sociale contacten op te doen en te onderhouden.

Daarnaast zetten we steeds meer in op preventie door actief met de jeugd aan de slag te gaan in onze KinderResto’s.

Het KinderResto leert kinderen van de basisschool dat koken leuk is en gezonde voeding hartstikke lekker kan zijn. Vooral kinderen die opgroeien in een achterstandsituatie krijgen vaak de basiskennis over voeding niet vanuit huis aangeleerd. Door zelf de pollepel bij de hand te nemen ervaren kinderen aan den lijve wat het is om echt te koken, om samen te werken en om waardering te krijgen voor je prestatie.

Wat ga je doen?

Als Horecamanager ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen en uitvoeren van de Onvergetelijke Kookclubs en de KinderResto cycli.

Wat zijn onder andere jouw taken en verantwoordelijkheden:

Wat bied jij ons?

Jij wordt enthousiast van het werken met kinderen van 8 tot 14 jaar en/of ouderen met dementie. Jij weet anderen te enthousiasmeren voor gezonde voeding en koken. Je kan goed met de pollepel overweg, kent de basisprincipes van voedselbereiding en bent een ware “foodie”. Je kan het overzicht bewaren over het bereidingsproces, de inzet van de vrijwilligers en het empoweren van de deelnemers.

• Je bent in staat om zowel zelfstandig als in samenwerking met vrijwilligers te koken voor grote groepen gasten;

• Je hebt vanuit je persoonlijkheid en je vakmanschap een natuurlijk overwicht;

• Een bent in het bezit van een diploma sociale hygiëne en/of HACCP;

• Je bent pedagogisch en didactisch onderlegd;

• Je onderscheidt je op de competenties samenwerken, coaching, flexibiliteit, stressbestendig-heid, plannen en organiseren;

• Je bent beschikbaar voor werktijden van 12:30 tot 20:30 uur;

• Een afgeronde opleiding tot kok, minimaal op MBO-3 niveau;

• Voor deze functie is een VOG vereist en dit zal onderdeel zijn van je in dienst procedure.

Wat bieden wij jou?

Interesse
Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving? Stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitatie@restovanharte.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Sanne Doedens, KinderResto coördinator, M 06 5110 9082 of Anne Kaasenbrood, Operationeel Manager, M 06 2185 2850.

Voor meer informatie over Resto VanHarte zie www.restovanharte.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.