Word vrijwilliger

Steek je graag de handen uit de mouwen? Bij Resto VanHarte vind je vrijwilligerswerk dat bij je past.

“Koken is mijn leven. Ik houd vooral van bakken. Bij Resto VanHarte maak ik dan ook de desserts. Maar ik help ook met andere dingen als dat nodig is. Het mooiste aan Resto VanHarte vind ik het contact met mensen. Ik zie mijn collega’s bij Resto VanHarte als mijn familie en vrienden. We zijn een hecht team.”

Irena (54), vrijwilliger bij Resto VanHarte Den Haag

Nieuwe mensen leren kennen

Werken als vrijwilliger bij Resto VanHarte is een mooie manier om een ander te helpen en om nieuwe mensen te leren kennen. Vind je het leuk om mee te helpen in de keuken of in de bediening? Of wil je helpen met fondsenwerving, PR & communicatie of fotografie? Bekijk hieronder onze vacatures.

Aanmelden

Interesse? Vul onderstaand fomulier in en we nemen contact op. Of meld je aan via sollicitatie@restovanharte.nl en vermeld daarbij wat je wil doen en in welke stad.
Voor vrijwilligers is het noodzakelijk dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt aangevraagd.

Veelgestelde vragen

Wat doen de vrijwilligers bij Resto VanHarte?

Vrijwilligers maken Restoavonden of -lunches mogelijk, bijvoorbeeld als kok, medewerker gastvrijheid of keukenmedewerker. Ook werken vrijwilligers op het hoofdkantoor van Resto VanHarte, bijvoorbeeld ter ondersteuning van marketing en communicatie.

Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

Wil je ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk dan op de pagina Word vrijwilliger of stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl.

Kan ik zelf mijn tijd indelen als vrijwilliger?

Als vrijwilligers bij een Resto help je mee om iedere week onze gasten een gezellige middag of avond te bezorgen met een lekker driegangendiner of -lunch. De Resto-avonden vinden plaats op een vaste dag in de week, verschillend per locatie. Bij voorkeur kom je iedere week, maar dat is uiteraard bespreekbaar. Wil je weten wanneer bij jou in de buurt ontmoetingen aan de eettafel plaatsvinden? Kijk dan op de pagina Locaties en zoek jouw Resto op. Uiteraard zijn er voor andere vormen van vrijwilligerswerk zoals jouw kennis en deskundigheid inzetten voor Resto VanHarte, online collecteren, een sponsorloop organiseren of een andere actie ook mogelijkheden. Lees verder

Krijg ik een vergoeding als vrijwilliger?

Vrijwilligers werk is… vrijwillig. De vrijwilliger kan natuurlijk wel een vergoeding vragen voor onkosten die voor Resto VanHarte worden gemaakt.

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.