Vacature: vrijwilligers buurtrestaurant in Rotterdam

Voor onze locatie Oranjehof in Rotterdam ā€“ Lombardijen zoeken we vrijwilligers die beschikbaar zijn op dinsdag tussen 14.30 en 20.00 uur

Ben jij iemand die graag mensen met elkaar verbindt? Vind je het leuk om mensen met verschillende achtergronden en verhalen te verwelkomen aan onze eettafel? Heb je zin om samen met een team van vrijwilligers, elke week voor onze gasten een leuke avond te organiseren?

Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou!

Waar vind je ons

Onze buurttafel is in Oranjehof ā€“ Rotterdam Lombardijen. Wij starten elke dinsdag om drie uur met de voorbereiding en het dekken van de tafels, om zes uur begint de maaltijd en na het schoonmaken zijn we meestal om halfnegen klaar.

Wie zoeken wij

In Rotterdam zuid zijn we op zoek naar vrijwilligers die graag gasten ontvangen en eventueel mee willen helpen in de keuken. Je bent sociaal en vriendelijk tegenover de gasten en medevrijwilligers. Door je open houding komen anderen snel naar je toe bij vragen. Je bent behulpzaam en toont aandacht voor een ander.

Wat geven wij

Resto VanHarte biedt de mogelijkheid om je kennis in te zetten voor vrijwilligerswerk waar je voldoening uit haalt. Zo help je mee aan een samenleving waarin mensen weer contact hebben met elkaar.

Als vrijwilliger bij Resto VanHarte leer je nieuwe mensen kennen, vaak uit eigen buurt. Je werkt samen met bevlogen collegaā€™s voor een ambitieuze organisatie.

En heel leuk: bij Resto eet je altijd een vers gezonde 3-gangen diner met de gasten mee.

Over Resto VanHarte

Een Resto is een gezellig buurtrestaurant waar iedereen mag aanschuiven. Het is de plek waar eenzaamheid wordt ingeruild voor een luisterend oor. En dat onder het genot van een lekkere en gezonde maaltijd. Samen met onze vrijwilligers verwelkomen we gasten op 50 locaties. Dit zijn plekken in grote en middelgrote steden waar we met zā€™n allen eenzaamheid willen tegen gaan. Want de helft van de Nederlanders voelt zich eenzaam. En daar kunnen we wat aan doen.

De drijvende krachten achter Resto VanHarte is een professioneel team van Restomanagers, Horecamanagers en vrijwilligers. Zij worden ondersteund door een klein team op het centrale kantoor in Amsterdam. Dankzij hun inzet en de bijdrage van donateurs, de overheid en bedrijven zorgt Resto VanHarte jaarlijks ca. 100.000 ontmoetingen! En waar we kunnen organiseren we ook nog andere activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan.

Kom jij ons team versterken?

Ben jij enthousiast geworden om een bijdrage te kunnen leveren en daarnaast jezelf te ontplooien? Neem dan contact op met Mack Labbaci, Restomanager Rotterdam: m.labbaci@restovanharte.nl

Voor meer informatie zie www.restovanharte.nl

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.