Als bedrijf

Hoe zou het zijn als niemand in jouw buurt eenzaam is? Stel je je eens voor dat jouw bedrijf de sleutel wordt tot meer verbondenheid.

Resto VanHarte is altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen zodat we samen de meeste impact en het grootste verschil kunnen maken. Jouw donatie, steun en maatschappelijke betrokkenheid zijn van onschatbare waarde! Help als je dat wil, mee om eenzaamheid tegen te gaan en mensen te verbinden, Er zijn tal van mogelijkheden om jouw maatschappelijke impact inhoud te geven.

Onze menukaart

Impact maken door ontmoetingen mogelijk te maken, een tafel te sponsoren of andere opties die bij jou en je bedrijf passen.

Onze menukaart

Doneer zakelijk

Met een donatie draag je op een impactvolle manier bij aan het bestrijden van eenzaamheid. Doneren doe je zo.

Lees verder

Maatschappelijk teamuitje

Organiseer een maatschappelijk teamuitje voor 100 euro per persoon. Help ons mee eenzaamheid te bestrijden door een keer mee te koken en te eten bij een van onze Resto's. Lees hier hoe het werkt.

Lees meer over teamuitjes

Kom in actie

Kom in actie tegen eenzaamheid.

Lees verder

Sponsor worden

Word sponsor van Resto VanHarte. Zo help je mee eenzaamheid te bestrijden, werk je aan je MVO doelstellingen en vergroot je de teamspirit binnen je bedrijf.

Lees verder

Doneer je lege cartridge

Lever je lege cartridge in bij 123inkt.nl en doneer de opbrengst aan Resto VanHarte.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.