Als bedrijf

Als bedrijf kun je op verschillende manieren bijdragen tegen eenzaamheid.

Resto VanHarte is altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen zodat we samen de meeste impact en het grootste verschil kunnen maken. Jouw donatie, steun en maatschappelijke betrokkenheid zijn van onschatbare waarde! Help ons mee eenzaamheid te bestrijden! Je kunt op verschillende manieren bijdragen:

Doneer zakelijk

Met een donatie draag je op een impactvolle manier bij aan het bestrijden van eenzaamheid. Doneren doe je zo.

Lees verder

Sponsor worden

Word sponsor van Resto VanHarte. Zo help je mee eenzaamheid te bestrijden, werk je aan je MVO doelstellingen en vergroot je de teamspirit binnen je bedrijf.

Lees verder

Maatschappelijk teamuitje

Organiseer een maatschappelijk teamuitje. Help ons mee eenzaamheid te bestrijden door een keer mee te koken en te eten bij een van onze Resto's. Lees hier hoe het werkt.

Lees verder

Doneer je lege cartridge

Lever je lege cartridge in bij 123inkt.nl en doneer de opbrengst aan Resto VanHarte.

Lees verder

Kom in actie

Kom in actie tegen eenzaamheid.

Lees verder

Online collecteren

Wil jij online collecteren tegen eenzaamheid? Daar zijn we heel blij mee! Zo start je een online collecte.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen