Donateursservice

Wat fijn dat je donateur bent en zo zorgt dat steeds minder mensen zich eenzaam hoeven te voelen! Elke bijdrage is waardevol om mensen te kunnen verbinden aan de eettafel.

Wil je een wijziging doorgeven, een overlijden of wil je stoppen met het bestrijden van eenzaamheid? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Via onderstaand menu kun je wijzigingen doorgeven, een donatie stopzetten of overnemen of stopzetten in geval van overlijden. Heb je andere vragen met betrekking tot je donateurschap? Neem dan contact met ons op via hartvoor@restovanharte.nl of 020 303 30 30 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30)

Wijziging doorgeven Donatie overnemen in geval van overlijden Donatie stopzetten

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook structureel doneren?

Jazeker! Via ons donatieformulier op de pagina Doneren vind je de mogelijkheid om eenmalig, maandelijks of jaarlijks te doneren. Heel hartelijk dank!

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Kan ik doneren aan de Resto in mijn woonplaats?

Dat kan zeker. Kies op het donatieformulier aan welke Resto je graag wilt doneren! Zonder keuze is je donatie in het algemeen voor ons werk: het verbinden van mensen en daarmee het bestrijden van eenzaamheid. Heel hartelijk dank!

Alle vragen