Donateursservice

Wat fijn dat je donateur bent en zo zorgt dat steeds minder mensen zich eenzaam hoeven te voelen! Elke bijdrage is waardevol om mensen te kunnen verbinden aan de eettafel.

Wil je een wijziging doorgeven, een overlijden of wil je stoppen met het bestrijden van eenzaamheid? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Via onderstaand menu kun je wijzigingen doorgeven, een donatie stopzetten of overnemen of stopzetten in geval van overlijden. Heb je andere vragen met betrekking tot je donateurschap? Neem dan contact met ons op via hartvoor@restovanharte.nl of 020 303 30 30 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30)

Wijziging doorgeven Donatie overnemen in geval van overlijden Donatie stopzetten

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook structureel doneren?

Jazeker! Via ons donatieformulier op de pagina Doneren vind je de mogelijkheid om eenmalig, maandelijks of jaarlijks te doneren. Heel hartelijk dank!

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Kan ik doneren aan de Resto in mijn woonplaats?

Dat kan zeker. Kies op het donatieformulier aan welke Resto je graag wilt doneren! Zonder keuze is je donatie in het algemeen voor het verbinden van mensen en daarmee het bestrijden van eenzaamheid. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.