Help mee

Wat is er mooier dan mensen elkaar te laten ontmoeten aan de eettafel. Niemand wil eenzaam zijn, toch? Jij kan meehelpen om daar iets aan te doen. Doneer, word vrijwilliger of kom in actie als bedrijf, organisatie of school. De dank is van harte!

Als particulier

Help mee eenzaamheid te bestrijden. Maak mooie ontmoetingen aan de eettafel mogelijk met een gift of organiseer een actie.

Lees verder

Als vrijwilliger

Wil jij je inzetten tegen eenzaamheid? Word vrijwilliger en help mee bij onze verbindende buurtdiners.

Lees verder

Als bedrijf

Eenzaamheid bestrijden als bedrijf? Word (lokale) sponsor en maak verbindende buurtdiners mogelijk.

Lees verder

Als organisatie

Wil jouw organisatie eenzaamheid tegengaan? Maak onze buurtdiners mogelijk met een gift, kennis of expertise of kom in actie.

Lees verder

Als school

Wil jij je inzetten tegen eenzaamheid? Kom in actie voor het goede doel, bijvoorbeeld met een sponsorloop.

Lees verder

Webwinkel

Koop wat moois voor jezelf of een ander en steun zo het tegengaan van eenzaamheid.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook structureel doneren?

Jazeker! Via ons donatieformulier op de pagina Doneren vind je de mogelijkheid om eenmalig, maandelijks of jaarlijks te doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik doneren aan de Resto in mijn woonplaats?

Dat kan zeker. Kies op het donatieformulier aan welke Resto je graag wilt doneren! Zonder keuze is je donatie in het algemeen voor het verbinden van mensen en daarmee het bestrijden van eenzaamheid. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.