Help mee

Wat is er mooier dan mensen elkaar te laten ontmoeten aan de eettafel. Niemand wil eenzaam zijn, toch? Jij kan meehelpen om daar iets aan te doen. Doneer, word vrijwilliger of kom in actie als bedrijf, organisatie of school. De dank is van harte!

Als particulier

Help mee eenzaamheid te bestrijden. Maak mooie ontmoetingen aan de eettafel mogelijk met een gift of organiseer een actie.

Lees verder

Als vrijwilliger

Wil jij je inzetten tegen eenzaamheid? Word vrijwilliger en help mee bij onze verbindende buurtdiners.

Lees verder

Als bedrijf

Eenzaamheid bestrijden als bedrijf? Word (lokale) sponsor en maak verbindende buurtdiners mogelijk.

Lees verder

Als organisatie

Wil jouw organisatie eenzaamheid tegengaan? Maak onze buurtdiners mogelijk met een gift, kennis of expertise of kom in actie.

Lees verder

Als school

Wil jij je inzetten tegen eenzaamheid? Kom in actie voor het goede doel, bijvoorbeeld met een sponsorloop.

Lees verder

Webwinkel

Koop wat moois voor jezelf of een ander en steun zo het tegengaan van eenzaamheid.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Kan ik ook structureel doneren?

Jazeker! Via ons donatieformulier op de pagina Doneren vind je de mogelijkheid om eenmalig, maandelijks of jaarlijks te doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik doneren aan de Resto in mijn woonplaats?

Dat kan zeker. Kies op het donatieformulier aan welke Resto je graag wilt doneren! Zonder keuze is je donatie in het algemeen voor ons werk: het verbinden van mensen en daarmee het bestrijden van eenzaamheid. Heel hartelijk dank!

Alle vragen