Wat doet Resto VanHarte?

Wat is er mooier dan andere mensen te ontmoeten aan de eettafel in plaats van altijd alleen te eten? Of samen te koken en te eten. Dat is wat Resto VanHarte doet: mensen met elkaar in gesprek brengen. Op deze pagina een overzicht van onze activiteiten.

Resto's: lekker eten terwijl je mensen ontmoet

In 20 gemeentes zijn bijna 50 wekelijkse Resto VanHarte pop-up restaurants

Lees verder

KinderResto

Wist je dat we ook KinderResto's organiseren in samenwerking met basisscholen? Samen koken en samen eten!

Lees verder

De Onvergetelijke Kookclub

Samen met Alzheimer Nederland verzorgen we gezellig samen koken en samen eten voor mensen met dementie en hun mantelzorger.

Lees verder

WereldRestodagen

Bij Resto VanHarte brengen we mensen en culturen bij elkaar. Hoe we dat doen? Onder andere met onze WereldRestodagen

Lees verder

Mantelzorgdiners

Met onze mantelzorgerdiners brengen we mantelzorgers in contact met elkaar Ên bieden we hen een zorgeloos avondje uit

Lees verder

Week tegen Eenzaamheid

Ieder jaar heeft Resto VanHarte tal van activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid.

Lees verder

Alleenstaande ouders

Alleenstaande ouders ontmoeten elkaar aan tafel en ondersteunen elkaar

Lees verder

JongerenResto

In het JongerenResto ontmoeten jongeren elkaar tijdens een diner met open podium voor muziek, kunst en cultuur

Lees verder

Huisdiner voor studenten

Samen met DUWO organiseren we pop-up huisdiners voor studenten. Met de huisdiners brengen we studenten met elkaar in contact

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner (of lunch). Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Wat doen de vrijwilligers bij Resto VanHarte?

Vrijwilligers maken Restoavonden of -lunches mogelijk, bijvoorbeeld als kok, medewerker gastvrijheid of keukenmedewerker. Ook werken vrijwilligers op het hoofdkantoor van Resto VanHarte, bijvoorbeeld ter ondersteuning van marketing en communicatie.

Kan ik doneren aan de Resto in mijn woonplaats?

Dat kan zeker. Kies op het donatieformulier aan welke Resto je graag wilt doneren! Zonder keuze is je donatie in het algemeen voor het verbinden van mensen en daarmee het bestrijden van eenzaamheid. Heel hartelijk dank!

Er is geen Resto VanHarte in mijn woonplaats?

Resto VanHarte streeft ernaar om op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland mensen te verbinden aan de eettafel. Een nieuwe Resto is er niet zomaar. En kunnen we niet alleen realiseren. Daarom zoeken wij samenwerkingspartners, vrijwilligers, fondsen, particuliere en zakelijke partners en donateurs om op nieuwe locaties een Resto te kunnen openen en bestaande locaties voort te kunnen zetten. Wil je hieraan bijdragen? Kijk dan op de pagina Vacatures of neem contact op via info@restovanharte.nl.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's en andere activiteiten van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland te vinden. Kijk op de pagina Locaties voor een overzicht of kijk op de pagina Wat doet Resto VanHarte voor alle activiteiten.

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.