Nieuws

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Doneer je statiegeld tegen eenzaamheid

Vanaf vandaag kun je twee weken lang bij Albert Heijn je statiegeld doneren om samen (gezond en lekker) eten bereikbaar te maken voor iedereen. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar de maatschappelijke partners van Albert Heijn: Resto VanHarte, De Voedselbank en Het Rode Kruis.

Teken de petitie om onze Resto’s in Den Haag open te houden

Op twee locaties in Den Haag brengen we wekelijks buurtgenoten bij elkaar aan de eettafel. We krijgen steeds minder subsidie. Maar we willen onze buurtrestaurants graag openhouden. Daarom zijn we een petitie gestart.

Resto VanHarte opent eerste JongerenResto in Venlo

Op 8 april openen we de deuren van ons eerste JongerenResto bij poppodium Grenswerk in Venlo. Iedereen tussen de 16 en 30 jaar oud is van harte welkom om aan te schuiven voor een gezellig diner met open podium voor kunst, cultuur en muziek.

Doe mee aan de Resto-loterij: maak kans op mooie prijzen en draag bij tegen eenzaamheid

Resto VanHarte lanceert de Resto-loterij! Door deel te nemen aan de loterij draag je rechtstreeks bij tegen eenzaamheid en maak je kans op fantastische prijzen. Een lot kost slechts 4 euro.

Maaike uit Leiden winnaar Valentijnwinactie

Maaike uit Leiden is de gelukkige winnaar van onze Valentijnwinactie. Maaike: β€œIk deed mee met de actie omdat het doel van Resto VanHarte mij heel erg aanspreekt. Resto VanHarte bestrijdt en voorkomt eenzaamheid door een warme, gastvrije plek in de buurt te creΓ«ren waar iedereen welkom is. Een mooi initiatief!

Samenwerking Resto VanHarte en De Voedselbank in Venlo

Er is een sterke relatie tussen armoede en eenzaamheid. Daarom is Resto VanHarte in Venlo een samenwerking gestart met De Voedselbank. De samenwerking bestaat eruit dat klanten van de Voedselbank drie keer gratis mogen mee-eten bij een Resto VanHarte-locatie in de buurt.

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner (of lunch). Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's en andere activiteiten van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland te vinden. Kijk op de pagina Locaties voor een overzicht of kijk op de pagina Wat doet Resto VanHarte voor alle activiteiten.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Locaties. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.