Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.

Kerst vier je samen bij Resto VanHarte Amsterdam

Kerst vier je samen. Daarom kan iedereen die samen kerst wil vieren terecht bij Resto VanHarte voor een feestelijk, lekker en gezellig kerstdiner. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Kerst vier je samen bij Resto VanHarte Alkmaar

Kerst vier je samen. Daarom kan iedereen die samen kerst wil vieren terecht bij Resto VanHarte voor een feestelijk, lekker en gezellig kerstdiner. In Alkmaar vinden de diners plaats op woensdag 21 december in Hoeverstaete (voorheen De Vleugels) en op dinsdag 20 december in Wijkcentrum Overdie. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Paul Feldbrugge aangetrokken als projectleider “Vergroting impact eenzaamheidbestrijding”

Per 1 november is Paul Feldbrugge gestart bij dit VWS-project binnen Resto VanHarte. In deze nieuwe rol helpt Paul Resto VanHarte met het vergroten van haar impact en met het verder uitbouwen van onze samenwerking met het (lokale) bedrijfsleven.

Mantelzorgers ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert daarom in samenwerking met Incluzio drie diners speciaal voor Mantelzorgers in Leiden.

De kracht van doorzetten: themadiner met Resto VanHarte en Utrecht in Dialoog

Op dinsdag 1 november organiseert sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte samen met Utrecht in Dialoog een themadiner rondom het thema doorzetten, met als speciale gastpresentator en spoken-word artiest Gabriel Erlach.

Week tegen Eenzaamheid: Resto VanHarte en Albert Heijn brengen mensen samen

Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats. Tijdens deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel.

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland. Kijk op de pagina Kom eten voor een overzicht van al onze locaties.

Hoe kan ik reserveren?

U kunt eenvoudig reserveren via de pagina Kom eten. Zoek en klik op een Resto bij u in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar onze reserveringslijn via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur) of een mail sturen naar info@restovanharte.nl.

Hoe kan ik doneren?

Je kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren.

Alle vragen