Nieuws

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een magische Resto-avond tussen de boeken in Utrecht

Op 28 juni organiseerden we samen met de Bibliotheek Vleuterweide een speciaal diner tussen de boeken in Utrecht. Jong en oud genoten samen van een heerlijk driegangendiner en live-muziek in een bijzondere omgeving.

Verbinding en plezier tijdens ons Prokkeldiner in Lelystad

Op 12 juni organiseerde Resto VanHarte Lelystad in samenwerking met zorgboerderij Buitengewoon Lelystad een onvergetelijk Prokkeldiner. De deelnemers van Buitengewoon hebben heerlijk meegekookt en samen met de rest van de gasten genoten van een gezellig diner.

Samen Keti Koti vieren

Gisteren herdachten en vierden we Keti Koti in Huis van de Wijk De Meeuw in Amsterdam-Noord! Het was een bijzondere avond. Mensen van alle leeftijden en culturele achtergronden kwamen samen om Keti Koti te vieren.

Resto VanHarte Utrecht viert vijftiende verjaardag

Op donderdag 4 juli viert Resto VanHarte Utrecht haar vijftiende verjaardag! Dat doen we in de prachtige Stadsschouwburg Utrecht. Iedereen is van harte welkom om dit feest met ons mee te vieren.

Terugblik op een bijzonder jaar: lees ons jaarverslag

In ons jaarverslag van 2023 blikken we terug op een bijzonder jaar vol prachtige ontmoetingen in onze Resto's, KinderResto's en De Onvergetelijke Kookclubs. Ben je benieuwd naar onze resultaten, projecten, samenwerkingen en persoonlijke verhalen van gasten, vrijwilligers en medewerkers? Neem dan nu een kijkje in ons jaarverslag.

Vier Keti Koti bij Resto VanHarte in Amsterdam-Noord

Op 1 juli vieren we Keti Koti bij Resto VanHarte in buurthuis de Meeuw in Amsterdam-Noord. Iedereen is welkom bij het Surinaamse diner en het feest met live muziek van de New Caz Kaskawina band. Meld je vandaag nog aan als je erbij wilt zijn. Want er is beperkt plek.

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner (of lunch). Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's en andere activiteiten van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland te vinden. Kijk op de pagina Locaties voor een overzicht of kijk op de pagina Wat doet Resto VanHarte voor alle activiteiten.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Locaties. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.