Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.

Meer mooie ontmoetingen tijdens kerst in Amsterdam

Dankzij een samenwerking met de Stadspas kunnen we dit jaar negen extra kerstdiners organiseren in Amsterdam. Hierdoor kunnen nog meer Amsterdammers samen kerst vieren. De extra kerstdiners zijn bedoeld om mensen uit de buurt met elkaar in contact te brengen en iedereen een kerstgevoel te geven. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Magische Resto VanHarte-kerstdiners bij de Intratuin

Wil jij ook kerst vieren op een magische plek? Kom naar de Intratuin Resto-kerstdiners. Iedereen is van harte welkom om hier samen kerst te vieren. Het gaat om diners in Lisse, Maastricht, Pijnacker, Rosmalen, Enschede en Utrecht.

Nieuwe Resto VanHarte locatie in Amsterdam ZuidOost

We gaan uitbreiden in Amsterdam ZuidOost! Vanaf 15 december zijn er vier Resto-avonden in de nieuwe Resto VanHarte locatie buurthuis Gein. En vanaf 12 januari 2024 is er elke tweede vrijdag van de maand een extra avond in de Resto VanHarte locatie buurtcentrum Holendrecht.

Resto VanHarte, Amare en Residentie Orkest bieden diner voor 200 mantelzorgers

Op vrijdag 10 november biedt Resto VanHarte samen met Open Amare en het Residentie Orkest een diner voor 200 mantelzorgers en -ontvangers in Den Haag. Het diner is bedoeld voor mantelzorgers en -ontvangers.

Bekijk de nieuwe Resto VanHarte film

Bekijk de nieuwe Resto VanHarte film. Leuk als je nog niet eerder bij ons was. Maar ook als je ons al jaren kent.

Terugblik Week tegen Eenzaamheid

We kijken terug op een bijzondere Week tegen Eenzaamheid met gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, mini-restaurants in de Albert Heijn, veel aandacht in de (lokale) media en onze eerste Resto VanHarte online collecteweken.

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's en andere activiteiten van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland te vinden. Kijk op de pagina Locaties voor een overzicht.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Locaties. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Alle vragen