Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.

John van Duin start als Manager Fondsenwerving en Communicatie

Samen met het professionele team ga ik me inzetten om meer geld op te halen voor Resto VanHarte, zodat de organisatie kan groeien in bestaande en nieuwe gemeentes.

Nieuw Resto geopend in Rosmalen

Eind juni openden we een nieuwe locatie in Rosmalen. Vanaf nu kunnen inwoners van Rosmalen elke laatste dinsdag van de maand gezellig aanschuiven voor een driegangendiner. Het betreft een pilot in afstemming met de gemeente tot en met eind van het jaar. Iedereen is van harte welkom.

CBF-keurmerk verlengd

Aan de hand van de jaarlijkse toetsing en naar aanleiding van de publicatie van ons jaarverslag 2021 is ons CBF-keurmerk wederom verlengd. Dit is goed nieuws. Onze ANBI-status is hier rechtstreeks aan gekoppeld. En deze zorgt er onder andere voor dat donateurs hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Kinderen ontwikkelen hun talenten tijdens kinderkooklessen van Resto VanHarte en JINC

Op 17 maart startten sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en JINC, een organisatie die zich inzet voor kansengelijkheid onder kinderen, het Wizzie project.

Gasten van Resto VanHarte genieten van picknick en historie bij muzikale stadswandeling

Op dinsdag 5 juli neemt Resto VanHarte haar gasten mee op stap in Utrecht. In plaats van het wekelijkse diner in Kanaleneiland, wordt er een culinaire driegangenpicknick verzorgd in park Lepelenburg in Utrecht.

Statiegeldestafette van Jumbo voor Resto VanHarte Utrecht; recordopbrengst helpt sociaal buurtrestaurant om eenzaamheid te bestrijden

Gisteren ontving Jolanda Panis, Restomanager bij Resto VanHarte Utrecht, een cheque ter waarde van maar liefst 3618,05 euro uit handen van Yorick Teunissen, filiaalmanager bij Jumbo Ina Boudier Bakkerlaan. Het bedrag is de opbrengst van alle Jumbofilialen in Utrecht die meededen met de statiegeldestafette voor Resto VanHarte.

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen via een heerlijk en betaalbaar driegangen diner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland. Kijk op de pagina Kom eten voor een overzicht van al onze locaties.

Hoe kan ik reserveren?

U kunt eenvoudig reserveren via de pagina Kom eten. Zoek en klik op een Resto bij ju in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar onze reserveringslijn via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur) of een mail sturen naar info@restovanharte.nl.

Hoe kan ik doneren?

U kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren.

Alle vragen