Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.

Staatssecretaris Maarten van Ooijen opent mini-Resto in Nootdorp (Den Haag)

Gisteren begon de Week tegen Eenzaamheid. Staatssecretaris Maarten van Ooijen opende de mini-Resto in Nootdorp (Den Haag). Ook overhandigde hij de eerste dinerbon aan één van de aanwezige Albert Heijn klanten.

De Week tegen Eenzaamheid: meer mooie ontmoetingen samen met Albert Heijn

Van 28 september tot en met 4 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. Resto VanHarte doet hier natuurlijk aan mee. Net als vorig jaar doen we dit samen met Albert Heijn. In 2023 willen we samen nog meer mooie ontmoetingen mogelijk maken en meer aandacht vragen voor eenzaamheid. Daarom breiden we onze activiteiten van vorig jaar uit en voegen we hier nieuwe aan toe.

Geslaagde BBQ in Loosduinen

Op 28 juli verzorgde Resto vanHarte op de wekelijkse locatie in wijkcentrum de Geest in Loosduinen een BBQ. De BBQ was in samenwerking met stadstuin de GroeneGeest. Gasten en vrijwilligers hebben samen op de binnenplaats gegeten en konden tussendoor of na het eten een wandeling doen door de moestuin en de pluktuin.

Ontmoeting voor 125 inwoners van Venlo dankzij schenking buurtbewoner

Naast een avond gratis eten voor onze gasten in Venlo, kunnen 125 inwoners van Venlo hun buurtgenoten (beter) leren kennen door gratis aan te schuiven bij een driegangendiner in Resto VanHarte Ut Tref. Een schenking van 1.000 euro maakt dit mogelijk. Vaste gasten ontvangen dinerbonnen om iemand uit te nodigen om een keertje gratis mee te eten. Het gaat dan om mensen met een klein sociaal netwerk die baat hebben bij de formule van Resto VanHarte: samen eten tegen eenzaamheid.

Broers Henk en Cees halen met wandelen 4Daagse 1500 euro op tegen eenzaamheid

Broers Henk en Cees wandelden de 4Daagse om geld in te zamelen tegen eenzaamheid in Lelystad. Ze haalden hiermee meer dan 1500 euro op. Een geweldige prestatie. Resto VanHarte wil alle donateurs hartelijk bedanken, ook namens Henk en Cees. Sponsoren van het team en doneren tegen eenzaamheid kan nog steeds.

Start 4Daagse: Henk en Cees lopen tegen eenzaamheid

Collega Henk is er helemaal klaar voor. Vandaag start de 4Daagse. Henk loopt samen met zijn broer Cees om geld in te zamelen tegen eenzaamheid. Hij heeft al een mooi bedrag opgehaald, maar sponsoren kan nog steeds. Ga naar www.devierdaagsesponsorloop.nl en zoek op team Lelystad.

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's en andere activiteiten van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland te vinden. Kijk op de pagina Locaties voor een overzicht.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Locaties. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Alle vragen