Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.

Resto VanHarte De Grevelingen weer open in Den Bosch

Gasten van Resto VanHarte kunnen vanaf vrijdag 13 mei weer aanschuiven voor de maaltijd en gezelligheid bij de Van Neijnsel locatie De Grevelingen.

Opening nieuwe locatie Resto VanHarte in De Nieuwe Stede in Tilburg

Resto VanHarte Tilburg opende dinsdag 26 april een nieuwe locatie in de wijk Zuid. Elke twee weken wordt er door wijkbewoners heerlijk gekookt onder professionele begeleiding van de Resto-kok Rick.

Resto VanHarte Hoeverstaete opent haar deuren weer op 20 april

Resto VanHarte Alkmaar gaat vanaf woensdag 20 april weer open in Hoeverstaete. Vanaf die dag kunnen buurtgenoten elke week weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel.

Resto VanHarte opent haar deuren weer op 31 maart

Resto VanHarte Enschede gaat vanaf donderdag 31 maart weer open. Vanaf die dag kunnen buurtgenoten elke week weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap aan de gemeenschappelijke eettafel.

Feestelijk diner met live muziek bij Resto VanHarte Leidsche Rijn

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert aanstaande vrijdag een feestelijk diner met live muziek van ensemble Lahaka in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk Leidsche Rijn.

Weggeeftafeldiner bij Resto VanHarte: Samen eten én spulletjes ruilen voor meer verbinding in de stad

Buurtrestaurant Resto VanHarte Utrecht organiseert op vrijdag 18 maart in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk een weggeeftafeldiner: samen eten én spulletjes ruilen voor meer verbinding in de stad.

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen via een heerlijk en betaalbaar driegangen diner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland. Kijk op de pagina Kom eten voor een overzicht van al onze locaties.

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt eenvoudig reserveren via de pagina Kom eten. Zoek en klik op een Resto bij jou in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar onze reserveringslijn via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur) of een mail sturen naar info@restovanharte.nl.

Hoe kan ik doneren?

Je kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren.

Alle vragen