Nieuws

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Terugblik op een bijzonder jaar: lees ons jaarverslag

In ons jaarverslag van 2023 blikken we terug op een bijzonder jaar vol prachtige ontmoetingen in onze Resto's, KinderResto's en De Onvergetelijke Kookclubs. Ben je benieuwd naar onze resultaten, projecten, samenwerkingen en persoonlijke verhalen van gasten, vrijwilligers en medewerkers? Neem dan nu een kijkje in ons jaarverslag.

Vier Keti Koti bij Resto VanHarte in Amsterdam-Noord

Op 1 juli vieren we Keti Koti bij Resto VanHarte in buurthuis de Meeuw in Amsterdam-Noord. Iedereen is welkom bij het Surinaamse diner en het feest met live muziek van de New Caz Kaskawina band. Meld je vandaag nog aan als je erbij wilt zijn. Want er is beperkt plek.

Doe mee met het Benefietdiner tegen Eenzaamheid!

Resto VanHarte Lelystad en restaurant De Brass organiseren op maandag 16 september weer een hartverwarmend benefietdiner tegen eenzaamheid. Schuif gezellig aan voor een onvergetelijke avond vol lekker eten en live muziek!

Appeltje van Oranje: bedankt voor jullie steun

Van 22 t/m 31 mei was de stemtiendaagse voor een Appeltje van Oranje. Tijdens deze periode vroegen het Oranje Fonds en alle deelnemers aandacht voor het thema eenzaamheid. Dit zorgde voor meer zichtbaarheid en betrokkenheid bij dit belangrijke onderwerp. Er werd massaal op Resto VanHarte gestemd: we kregen maar liefst 3017 stemmen en behaalden een mooie tweede plek. We willen iedereen die op ons stemde van harte bedanken!

Doe mee aan de Lelystadse Race tegen Eenzaamheid!

Op 4 juli organiseren Kartcentrum Lelystad en Resto VanHarte Lelystad een unieke race-ervaring, speciaal voor bedrijven en teams van 2-4 personen. Door mee te doen lever je een belangrijke bijdrage tegen eenzaamheid. En het is een mooie kans voor teambuilding.

Stem op Resto VanHarte voor een Appeltje van Oranje

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje! Dit is dรฉ prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. De winnaar ontvangt โ‚ฌ25.000 uit handen van koningin Mรกxima. Met dat geld kunnen wij nog meer doen om samen eenzaamheid te verminderen. Help je mee?

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner (of lunch). Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's en andere activiteiten van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland te vinden. Kijk op de pagina Locaties voor een overzicht of kijk op de pagina Wat doet Resto VanHarte voor alle activiteiten.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Locaties. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.