Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.

Draag bij tegen eenzaamheid: sponsor ons team bij de 4Daagse!

Deze zomer lopen broers Henk en Cees Kuipers de 4Daagse om geld in te zamelen voor verbinding en tegen eenzaamheid. In totaal willen ze 2.500 euro ophalen. Help jij mee om meer mensen een fijne avond te bezorgen met mooie ontmoetingen?

De VanHarte academie: een fijne plek om te leren

Enige tijd geleden lanceerden we de digitale VanHarte Academie: een online leeromgeving waar onze vrijwilligers meer informatie kunnen vinden en e-learnings kunnen volgen. Met de academie ondersteunen we onze vrijwilligers en leiden we hen op zodat ze hun werk goed en met plezier kunnen doen. De academie is zowel voor bestaande als voor nieuwe vrijwilligers.

Resto Lelystad viert vijfjarig jubileum

Op 18 februari 2018 opende Resto VanHarte Lelystad haar deuren. Ongeveer 10 gasten schoven aan voor het eerste Resto-diner. Inmiddels ontvangt Resto Lelystad gemiddeld 50 gasten per avond. Klik om verder te lezen.

Benefietdiner - 18 september 2023

Kom naar deze bijzondere avond in De Brass aan de haven in Lelystad. De teams van De Brass en van Resto VanHarte verzorgen deze avond vanaf 18.30 uur een onvergetelijke avond met live-muziek, een verloting en een veiling, een driegangen keuzemenu en een hoop gezelligheid. Klik om verder te lezen.

Resto VanHarte zoekt twee nieuwe leden raad van toezicht

In verband met het vertrek van één van de leden en de gewenste uitbreiding van de raad zijn we op zoek naar twee nieuwe leden van de raad van toezicht. Het gaat om een lid raad van toezicht met het profiel marketingcommunicatie/media en een lid raad van toezicht met het profiel sociale cohesie.

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan en Resto VanHarte organiseren seniorencolleges met diner

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan en Resto VanHarte organiseren seniorencolleges met diner in Amsterdam Nieuw-West. Locatie is het Calvijn College op Pieter Calandlaan 3. Het gaat om vier colleges binnen de collegereeks Sociale Bewegingen: Van vrouwenrechten tot
Amsterdamse krakers. Na afloop van de colleges serveert Resto VanHarte een lekker, gezellig en betaalbaar driegangendiner.

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland. Kijk op de pagina Kom eten voor een overzicht van al onze locaties.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Kom eten. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur). Eventueel (maar liever via het reserveringsformulier) kan er een e-mail worden gestuurd naar info@restovanharte.nl.

Hoe kan ik doneren?

Je kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Alle vragen