Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.

Resto Lelystad viert vijfjarig jubileum

Op 18 februari 2018 opende Resto VanHarte Lelystad haar deuren. Ongeveer 10 gasten schoven aan voor het eerste Resto-diner. Inmiddels ontvangt Resto Lelystad gemiddeld 50 gasten per avond. Klik om verder te lezen.

Benefietdiner - 18 september 2023

Kom naar deze bijzondere avond in De Brass aan de haven in Lelystad. De teams van De Brass en van Resto VanHarte verzorgen deze avond vanaf 18.30 uur een onvergetelijke avond met live-muziek, een verloting en een veiling, een driegangen keuzemenu en een hoop gezelligheid. Klik om verder te lezen.

Oekraïense avond

Een gezellige avond voor Oekraïners en voor Lelystedelingen. Voorop staat een gezellige avond waarop Lelystedelingen en Oekraïners elkaar ontmoeten. Een aantal Oekraïnse vrouwen kookt deze dag mee en zij zorgen samen met het team van Resto VanHarte voor een mooi Nederlands-Oekraïens menu. Klik om verder te lezen.

Resto VanHarte zoekt twee nieuwe leden raad van toezicht

In verband met het vertrek van één van de leden en de gewenste uitbreiding van de raad zijn we op zoek naar twee nieuwe leden van de raad van toezicht. Het gaat om een lid raad van toezicht met het profiel marketingcommunicatie/media en een lid raad van toezicht met het profiel sociale cohesie.

Resto VanHarte verzorgt een gezellige iftar in Leidsche Rijn

Op 24 maart organiseert Resto VanHarte een gezellig buurtdiner bij het breken van de vasten in de Islamitische vastenmaand Ramadan. De locatie is buurtcentrum Bij de Buren op Eerste Oosterparklaan 76 in Leidsche Rijn.

Resto VanHarte viert de start van Ramadan met gezellige buurtdiners

In maart organiseert Resto VanHarte in vijf steden een gezellig buurtdiner om de start van Ramadan te vieren. Het gaat om diners in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Speciaal voor de start van de Ramadan serveert Resto VanHarte driegangen Ramadandiners, uiteraard halal. Op de meeste locaties is er ook live muziek.

Ga naar het nieuwsarchief

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland. Kijk op de pagina Kom eten voor een overzicht van al onze locaties.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Kom eten. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur). Eventueel (maar liever via het reserveringsformulier) kan er een e-mail worden gestuurd naar info@restovanharte.nl.

Hoe kan ik doneren?

Je kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Alle vragen