Medewerkers & Vrijwilligers

Welkom in het medewerkers- en vrijwilligersportaal. Hier vind je de VanHarte Academie, SharePoint en jouw lokale Restopagina.

VanHarte Academie

Op de VanHarte Academie vind je alle informatie die je nodig hebt. Klik op de button hieronder om de VanHarte Academie te openen. Daar kun je inloggen met de inloggegevens die je per mail hebt ontvangen. Voor meer informatie, klik hier.

SharePoint

Op SharePoint vind je alle documenten die je nodig hebt. Klik op de button hieronder om naar SharePoint te gaan en log in met jouw Resto VanHarte Microsoft account.

Jouw lokale Restopagina

Pas hier de lokale Restopagina van jouw Resto aan. Klik op de button hieronder om in te loggen en kies vervolgens de pagina die je wilt aanpassen. De aanpassingen worden na goedkeuring door John of Renske gepubliceerd.

Volgt binnenkort

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

Wil je ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk dan op de pagina Word vrijwilliger of stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl.

Krijg ik een vergoeding als vrijwilliger?

Vrijwilligers werk is… vrijwillig. De vrijwilliger kan natuurlijk wel een vergoeding vragen voor onkosten die voor Resto VanHarte worden gemaakt.

Kan ik zelf mijn tijd indelen als vrijwilliger?

Wij vragen onze Resto-vrijwilligers om een structurele bijdrage, zodat we iedere week onze gasten een gezellige avond kunnen bezorgen met een lekker driegangendiner. De Resto-avonden vinden plaats op een vaste avond in de week, verschillend per locatie. Wil je weten op welke avond de Resto-avond bij het Resto bij jou in de buurt plaats vindt? Kijk dan op de pagina Kom eten en zoek jouw Resto op. Uiteraard zijn er voor andere vormen van vrijwilligerswerk zoals jouw kennis en deskundigheid inzetten voor Resto VanHarte, online collecteren, een sponsorloop organiseren of een andere actie wel mogelijkheden om je tijd zelf in te delen.

Wat doen de vrijwilligers bij Resto VanHarte?

Vrijwilligers ondersteunen onze Restomanagers en chefs in hun werkzaamheden, bijvoorbeeld als kok, gastheer/vrouw of keukenmedewerker. Ook werken vrijwilligers op het hoofdkantoor van Resto VanHarte, bijvoorbeeld ter ondersteuning in marketing en communicatie.

Alle vragen