Resto VanHarte Webwinkel

Welkom in de Resto VanHarte Webwinkel. Wil jij de wereld een beetje mooier en socialer maken? Koop dan een van onze Resto-producten. Voor jezelf of voor een ander. Zo draag je bij aan een Nederland met minder eenzame mensen. De prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Resto-schort

€ 22,75

Bestel

Resto-boodschappentas

€ 10,95

Bestel

Resto-hartje (4x)

€ 11,60

Bestel

Resto-fietstas

€ 11,95

Bestel

Resto-mok

€ 15,25

Bestel

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Je kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren.

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft namelijk de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden via een heerlijk en betaalbaar diner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediënten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende.

Alle vragen