Vacature officemanager (vrijwillig)

Resto VanHarte is voor haar hoofdkantoor in Amsterdam op zoek naar een

Officemanager (vrijwilligersfunctie)

Voor 8 uur per week.

Ben jij op zoek naar een uitdagende vrijwilligersfunctie in de non-profit sector? Wil jij op een praktische manier bijdragen tegen eenzaamheid? En vind je het leuk om in teamverband te werken? Maar is werken in een keuken of restaurant niks voor jou. Word officemanager bij Resto VanHarte.

Ben je enthousiast, collegiaal, gedreven en gewend de mouwen op te stropen om je doel te bereiken? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Over Resto VanHarte
Een Resto is een gezellig buurtrestaurant waar iedereen mag aanschuiven. Het is de plek waar eenzaamheid wordt ingeruild voor een luisterend oor. En dat onder het genot van een lekkere en gezonde maaltijd. Samen met onze vrijwilligers verwelkomen we gasten op meer dan 45 locaties in 19 gemeentes. Het bestrijden van eenzaamheid is hard nodig, want de helft van de Nederlanders voelt zich eenzaam (13 procent zelfs ernstig).

De drijvende krachten achter Resto VanHarte zijn een professioneel team van Restomanagers, Horecamanagers en vrijwilligers. Zij worden ondersteund door een klein team op het centrale kantoor in Amsterdam. Dankzij hun inzet en de bijdrage van donateurs, fondsen, de overheid en bedrijven zorgt Resto VanHarte jaarlijks voor ca. 100.000 ontmoetingen. Daarnaast organiseren we KinderResto's en werken we mee aan speciale bijeenkomsten, zoals voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Wat ga jij doen

Als officemanager op het hoofdkantoor in Amsterdam ondersteun je onze collega's bij het volgende:

Tijdens je werkzaamheden vind je het leuk om verder te kijken dan je eigen taken en mee te denken en bouwen aan structurele verbeteringen.

Wat breng jij mee

Wij bieden

INTERESSE?

Ben jij enthousiast geworden om een bijdrage te kunnen leveren en daarnaast jezelf te ontplooien? Reageer dan direct!

Je reactie met CV kun je sturen naar: sollicitatie@restovanharte.nl

Voor meer informatie zie www.restovanharte.nl

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.