Over ons

Resto VanHarte brengt mensen met elkaar in verbinding om eenzaamheid tegen te gaan. We organiseren en stimuleren betekenisvolle ontmoetingen tussen buurtbewoners in onze buurtrestaurants.

Organisatie

Lees alles over onze organisatie, visie en missie.

Lees verder

Vacatures

Kom bij ons werken! We zoeken door het hele land medewerkers, ook op ons hoofdkantoor.

Lees verder

Verhalen van onze gasten

Elke dag schuiven er gasten aan bij Resto VanHarte om lekker te eten en om in contact te zijn met anderen, Lees hier hun verhalen.

Lees de verhalen van onze gasten

Contact

Met ons in contact komen? Dat kan op verschillende manieren...

Lees verder

Partners

Samen met onze partners brengen we mensen samen aan de eettafel. Ook partner worden of samen een project oppakken?

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner (of lunch). Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Heeft Resto VanHarte een keurmerk?

Resto VanHarte voldoet aan de regels die aan een ANBI worden gesteld en heeft dan ook de ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen nut beogende instelling. Een instelling die deze status heeft, is vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Daarnaast zijn giften aan ANBI’s aftrekbaar van de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Raadpleeg voor nadere informatie over de fiscale regels voor ANBI’s de website van de belastingdienst. Meer informatie over geven aan Resto VanHarte en aftrekbaarheid van de belasting? Neem dan contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl

Waar kan ik het jaarverslag vinden?

De jaarverslagen van Resto VanHarte zijn terug te vinden op de pagina Organisatie.

Met welke partners werkt Resto VanHarte samen?

Resto VanHarte heeft een langdurige samenwerking met verschillende partners, waaronder de Postcodeloterij. Kijk voor meer informatie op de pagina Partners.

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.