Organisatie

Bij Resto VanHarte werken bevlogen vrijwilligers en betaalde medewerkers op ons hoofdkantoor in Amsterdam en in onze Resto's verspreid door Nederland. Onze stichting heeft een bestuurder en een Raad van Toezicht.

Bestuur

Onze algemeen directeur en bestuurder Polle Janssens is verantwoordelijk voor het behalen van het doel. Hij bestuurt de stichting en neemt beslissingen op strategisch niveau.

"Met Resto VanHarte bieden we mensen met gevoelens van eenzaamheid een plek waar zij nieuwe mensen leren kennen en echt contact maken. Als ik nieuwe vriendschappen zie ontstaan in onze Resto's. Dan weet ik waar ik het voor doe."

Polle Janssens, bestuurder

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het functioneren van de bestuurder, het beleid en de algemene gang van zaken bij Resto VanHarte. In onze statuten is vastgelegd hoe Resto VanHarte functievermenging en onafhankelijkheidsconflicten van bestuurder en toezichthouders voorkomt.

Leden van de Raad van Toezicht

Jaarverslagen

Wil jij weten hoe wij in 2021 ons werk deden? Klik hier voor het jaarverslag

Keurmerken

Resto VanHarte beschikt over het CBF Keur voor goede doelen, een kwaliteitsstempel van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Resto VanHarte is aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Hierdoor kunt uw gift aan Resto VanHarte aftrekken van uw belastbaar inkomen

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen via een heerlijk en betaalbaar driegangen diner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid.

Heeft Resto VanHarte een keurmerk?

Resto VanHarte heeft de ANBI-status en is een CBF-erkend Goed Doel.

Waar kan ik het jaarverslag vinden?

De jaarverslagen van Resto VanHarte zijn terug te vinden op de pagina Organisatie. In de jaarverslagen vind je al onze prestaties van het afgelopen jaar.

Met welke partners werkt Resto VanHarte samen?

Resto VanHarte heeft een langdurige samenwerking met verschillende partners, waaronder de Postcodeloterij. Kijk voor meer informatie op de pagina Partners.

Alle vragen