Vrijwilliger Communicatie en PR

Wil je helpen om Resto VanHarte in jouw woonplaats op de kaart te zetten? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou! Meld je nu aan als communicatievrijwilliger voor Resto VanHarte.

Omschrijving

Bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Buurtgenoten ontmoeten elkaar tijdens een gezellig, gezond en betaalbaar driegangendiner. Vrijwilligers en professionals zijn onmisbaar om de sociale buurtrestaurants te laten draaien.

Als organisatie zonder winstoogmerk is Resto VanHarte afhankelijk van subsidies, fondsen en giften van donateurs. Lokale sponsors dragen Resto VanHarte een warm hart toe.

De uitdaging

Het is belangrijk dat het bestaan van de buurtrestaurants op allerlei manieren bekend worden gemaakt. Zodat buurtbewoners het Resto weten te vinden en op de hoogte zijn van alle activiteiten. Lijkt het jou interessant om op het gebied van communicatie ondersteuning te bieden samen met het Restoteam en de collega’s van de landelijke afdeling Fondsenwerving & Communicatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Vaardigheidseisen

Je weet welke acties perswaardig zijn. Je bent handig met sociale media en ziet mogelijkheden om Resto VanHarte lokaal (en in samenwerking met het VanHarte centrum) te promoten. Je bent initiatiefrijk en creatief (met woord en beeld).

Interesse? Laat het ons weten via sollicitatie@restovanharte.nl onder vermelding van de stad waar je wilt gaan helpen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Wat doen de vrijwilligers bij Resto VanHarte?

Vrijwilligers ondersteunen onze Restomanagers en chefs in hun werkzaamheden, bijvoorbeeld als kok, gastheer/vrouw of keukenmedewerker. Ook werken vrijwilligers op het hoofdkantoor van Resto VanHarte, bijvoorbeeld ter ondersteuning in marketing en communicatie.

Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

Wil je ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk dan op de pagina Word vrijwilliger of stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl.

Kan ik zelf mijn tijd indelen als vrijwilliger?

Wij vragen onze Resto-vrijwilligers om een structurele bijdrage, zodat we iedere week onze gasten een gezellige avond kunnen bezorgen met een lekker driegangendiner. De Resto-avonden vinden plaats op een vaste avond in de week, verschillend per locatie. Wil je weten op welke avond de Resto-avond bij het Resto bij jou in de buurt plaats vindt? Kijk dan op de pagina Kom eten en zoek jouw Resto op. Uiteraard zijn er voor andere vormen van vrijwilligerswerk zoals jouw kennis en deskundigheid inzetten voor Resto VanHarte, online collecteren, een sponsorloop organiseren of een andere actie wel mogelijkheden om je tijd zelf in te delen.

Krijg ik een vergoeding als vrijwilliger?

Vrijwilligers werk is… vrijwillig. De vrijwilliger kan natuurlijk wel een vergoeding vragen voor onkosten die voor Resto VanHarte worden gemaakt.

Alle vragen