Als vrijwilliger

Steek jij graag je handen uit de mouwen voor een ander? Wil je de wereld een beetje mooier maken? En wil je meehelpen om eenzaamheid te bestrijden? Word vrijwilliger bij Resto VanHarte!

We hebben leuke vacatures in de keuken en in de bediening. Maar je kunt ons ook helpen door een dienst of je expertise aan te bieden of door online te collecteren. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. En help mee. We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Word vrijwilliger

Wil jij je inzetten voor een ander en nieuwe mensen leren kennen? Word vrijwilliger bij Resto VanHarte.

Lees verder

Vrijwillig een dienst of expertise aanbieden

Wil jij vrijwillig een dienst of expertise aanbieden tegen eenzaamheid. Geweldig! Lees hier hoe je ons kunt helpen.

Lees verder

Onze vrijwilligers aan het woord

Onze vrijwilligers bezorgen anderen een fijne avond met mooie ontmoetingen. Vaak al jarenlang. Lees hier waarom zij vrijwilliger zijn bij Resto VanHarte.

Lees verder

Kom in actie

Kom in actie tegen eenzaamheid.

Lees verder

Online collecteren

Wil jij online collecteren tegen eenzaamheid? Daar zijn we heel blij mee! Zo start je een online collecte.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.