Als vrijwilliger

Steek jij graag je handen uit de mouwen voor een ander? Wil je de wereld een beetje mooier maken? En wil je meehelpen om eenzaamheid te bestrijden? Word vrijwilliger bij Resto VanHarte!

We hebben leuke vacatures in de keuken en in de bediening. Maar je kunt ons ook helpen door een dienst of je expertise aan te bieden of door online te collecteren. Kijk hieronder voor de mogelijkheden. En help mee. We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Word vrijwilliger

Wil jij je inzetten voor een ander en nieuwe mensen leren kennen? Word vrijwilliger bij Resto VanHarte.

Lees verder

Vrijwillig een dienst of expertise aanbieden

Wil jij vrijwillig een dienst of expertise aanbieden tegen eenzaamheid. Geweldig! Lees hier hoe je ons kunt helpen.

Lees verder

Online collecteren

Wil jij online collecteren tegen eenzaamheid? Daar zijn we heel blij mee! Zo start je een online collecte.

Lees verder

Kom in actie

Kom in actie tegen eenzaamheid.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen