WereldRestodagen

Lekker eten vanuit een andere cultuur en luisteren naar muziek, zang en verhalen van mensen met een andere achtergrond. De WereldRestodagen brengen mensen uit verschillende culturen met elkaar in verbinding. Het zijn bijzondere Resto-avonden waarbij mensen van verschillende achtergrond elkaar leren kennen. Resto VanHarte organiseert dit met bestaande en nieuwe samenwerkingspartners in de gemeente. Er zijn bijvoorbeeld Marokkaanse, Turkse, Syrische, Surinaamse, Indische, Molukse, Chinese, Poolse en OekraΓ―ense avonden. Als je zelf een idee hebt: laat het ons weten via info@restovanharte.nl en we brengen je in contact met de plaatselijke Restomanager!

Surinaamse kruiden en sambal

Guust Aldenhoven, Restomanager Tilburg en Den Bosch: "In Tilburg organiseerden we een Surinaamse WereldResto. Onze vrijwilligers van Surinaamse afkomst nodigden hun familie en kennissen uit. En ook via de pastoor van de kerk die naast een van onze Resto's staat, konden we Tilburgers met Surinaamse wortels uitnodigen. Alles ging onder de leiding van onze vrijwilligster Bora; zij maakte de boodschappenlijstjes en nam van thuis uit kruiden en sambal mee, want het moest echt Surinaams zijn natuurlijk. Met het heerlijke eten, de Surinaamse muziek en het gemengde gezelschap werd het echt een gezellige avond. Het was leuk om te zien hoe de nieuwe gasten zich probleemloos vermengden met de gasten die al vaker bij Resto VanHarte meeaten."

Onze partners voor de WereldRestodagen

VSB Fonds

VSB Fonds

Richard Hooglandfonds

Richard Hooglandfonds

Fundatie Van den Santheuvel Sobbe

Fundatie Van den Santheuvel Sobbe

Ja, ik wil WereldResto's mogelijk maken en doneer daarom

Hoe vaak wil je doneren? 
Eenmalig doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
Maandelijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Per kwartaal doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Jaarlijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Ik doneer vanuit mijn bedrijf

Laat weten wie je bent

Anoniem doneren?
Gegevens
Mogen wij je bellen?
Nieuwsbrief ontvangen?
Bedrijfsgegevens

Betaalgegevens

Betalen met iDeal
Betalen via machtiging

Of gebruik de iDeal QR-code

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.