Als organisatie

Steeds meer Nederlanders voelen zich eenzaam. Wil jouw organisatie zich inzetten tegen eenzaamheid? Steun Resto VanHarte. Samen zorgen we voor meer contact en verbinding in de buurt.

Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem rechtstreeks contact op met John van Duin via 020-30 33 034 of fw@restovanharte.nl

Onze menukaart

Impact maken door ontmoetingen mogelijk te maken, een tafel te sponsoren of andere opties die bij jou en je bedrijf passen.

Onze menukaart

Serviceclubs

Samenwerken aan het bestrijden van eenzaamheid als serviceclub? Kom in contact met ons.

Lees verder

Kom in actie

Wil jij je inzetten voor Resto VanHarte? Wat geweldig! In actie komen voor het goede doel kan op veel manieren. Bekijk hier hoe jij kunt bijdragen.

Lees verder

Doneer zakelijk

Met een donatie draag je op een impactvolle manier bij aan het bestrijden van eenzaamheid. Doneren doe je zo.

Lees verder

Steun als vermogensfonds of stichting

Steunen als vermogensfonds of stichting? Meehelpen met eenzaamheid bestrijden doe je zo.

Lees verder

Opheffen stichting

Opheffing van een stichting? Zo steun je Resto VanHarte met het bestrijden van eenzaamheid.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.