Doneer zakelijk

Doneer zakelijk

Wil je als bedrijf op een impactvolle manier bijdragen aan en samen aan een toekomst werken waarin niemand zich eenzaam voelt? Jouw donatie, steun en maatschappelijke betrokkenheid zijn van onschatbare waarde! Help ons mee eenzaamheid te bestrijden!

Zakelijke doneren

Resto VanHarte is altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen zodat we gezamenlijk de meeste impact en het grootste verschil kunnen maken. Samen investeren om meer verbinding in wijken mogelijk te maken en zo eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan. Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Neem contact op met John van Duin voor de mogelijkheden via j.vanduin@restovanharte.nl of 0622224212.

Wil je liever alleen een donatie doen? Doneer via de doneerbutton of maak je donatie over op IBAN: NL21 INGB 0000 0039 10 t.n.v. Stichting VanHarte te Amsterdam. Als je je contactgegevens bij de omschrijving zet, dan kunnen wij je gift bevestigen en je persoonlijk bedanken. Mocht je dit niet doen, dan is je gift anoniem en kunnen wij je helaas niet persoonlijk bedanken.

Belastingvoordeel

Wist je dat zakelijke donaties fiscaal voordelig kunnen zijn? Dankzij onze ANBI-status zijn donaties onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over de belastingvoordelen van schenken.

Jouw donatie, steun en maatschappelijke betrokkenheid zijn van onschatbare waarde! Help ons mee eenzaamheid tegen te gaan en mensen te verbinden!

Zakelijke doneren

Resto VanHarte is altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen zodat we gezamenlijk de meeste impact en het grootste verschil kunnen maken. Samen investeren om meer verbinding in wijken mogelijk te maken en zo eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan. Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Neem contact op met John van Duin voor de mogelijkheden via fw@restovanharte.nl of 020-303 303 4

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Wil je liever alleen een donatie doen? Dat kan via onderstaand donatieformulier of maak je donatie over op NL21 INGB 0000 0039 10 t.n.v. Stichting VanHarte te Amsterdam. Als je je contactgegevens bij de omschrijving zet, dan kunnen wij je gift bevestigen en je persoonlijk bedanken. Mocht je dit niet doen, dan is je gift anoniem en kunnen wij je helaas niet persoonlijk bedanken.

Ja, ik breng mensen bij elkaar aan de eettafel, en doneer

Hoe vaak wil je doneren? 
Eenmalig doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
Maandelijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Per kwartaal doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Jaarlijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Ik doneer vanuit mijn bedrijf

We sturen je graag een bevestiging

Anoniem doneren?
Gegevens
Mogen wij je bellen over wat je donatie doet (max 1x per jaar)?
Nieuwsbrief ontvangen?
Bedrijfsgegevens

Betaalgegevens

Betalen met iDeal
Betalen via machtiging

Belastingvoordeel

Wist je dat zakelijke donaties fiscaal voordelig kunnen zijn? Dankzij onze ANBI-status zijn donaties onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over de belastingvoordelen van schenken.