Doneer zakelijk

Wil je als bedrijf op een impactvolle manier bijdragen tegen eenzaamheid en sociaal isolement en samen aan een toekomst werken waarin niemand zich eenzaam hoeft te voelen?

Jouw donatie, steun en maatschappelijke betrokkenheid zijn van onschatbare waarde! Help ons mee eenzaamheid tegen te gaan en mensen te verbinden!

Zakelijke doneren

Resto VanHarte is altijd op zoek naar duurzame samenwerkingen zodat we gezamenlijk de meeste impact en het grootste verschil kunnen maken. Samen investeren om meer verbinding in wijken mogelijk te maken en zo eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan. Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Neem contact op met John van Duin voor de mogelijkheden via fw@restovanharte.nl of 020-303 303 4

Wil je liever alleen een donatie doen? Dat kan via onderstaand donatieformulier of maak je donatie over op NL21 INGB 0000 0039 10 t.n.v. Stichting VanHarte te Amsterdam. Als je je contactgegevens bij de omschrijving zet, dan kunnen wij je gift bevestigen en je persoonlijk bedanken. Mocht je dit niet doen, dan is je gift anoniem en kunnen wij je helaas niet persoonlijk bedanken.

Ja, ik breng mensen bij elkaar aan de eettafel, en doneer

8 characters left
8 characters left
8 characters left

Laat weten wie je bent

6 characters left

Betaalgegevens

Belastingvoordeel

Wist je dat zakelijke donaties fiscaal voordelig kunnen zijn? Dankzij onze ANBI-status zijn donaties onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. Lees hier meer over de belastingvoordelen van schenken.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen