Steun als vermogensfonds of stichting

Als vermogensfonds of (familie)stichting kun je een belangrijke bijdrage leveren aan het bestrijden van eenzaamheid.

Met jouw bijdrage help je ons om mensen met gevoelens van eenzaamheid in verbinding te brengen met anderen en hen weer mee te laten doen aan de maatschappij. Het is belangrijk dat de projecten die je steunt goed aansluiten bij jouw visie en waarden. In een kennismakingsgesprek kijken wij samen met jou naar projecten/activiteiten die hierbij aansluiten.

Jouw betrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden van de projecten die je mogelijk maakt. In overleg bepalen wij hoe je dat graag wilt. Je hebt een vast aanspreekpunt. Als je wilt, ontvang je ons jaarverslag, wij sturen je regelmatig onze nieuwsbrief en je bent van harte welkom om de door jou gesteunde projecten te bezoeken of, als je dat wilt, zelf de handen uit de mouwen te steken.

Mogelijkheden

Bij Resto VanHarte zijn er veel mogelijkheden om ons te helpen. Zo kun je een specifiek Resto of project steunen of bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan KinderResto.

Stichting VanHarte wil haar activiteiten graag uitbreiden om nog meer mensen te kunnen bereiken. Wij bieden je dan ook graag de mogelijkheid om een Resto VanHarte en/of KinderResto op een nieuwe locatie te realiseren.

Wilt je met ons van gedachten wisselen of heb je vragen? Neem dan contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl of 020-303 303 4.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.