Opheffen stichting

Wordt jouw stichting opgeheven? Je kan ervoor kiezen om het vermogen van jouw stichting na te laten aan Resto VanHarte.

Dit kan, want Resto VanHarte is een officieel erkende ANBI Stichting. Wij kunnen giften en donaties van stichtingen die worden opgeheven goed gebruiken om eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan. Je leest hier onze statuten.

Je kunt het geld overmaken onder vermelding van Batig saldo i.v.m. opheffen (naam stichting) naar ons bankrekeningnummer NL14 INGB 0000 0015 14 NL21 Liever persoonlijk contact? Neem vrijblijvend contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl of 12 020-303 303 4 om te bespreken op welke manieren jouw stichting bij kan dragen aan het bestrijden van eenzaamheid.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.