Lever je lege cartridges in

Wist je dat lege printer cartridges geld waard zijn? Lever ze gratis in bij 123inkt.nl en draag bij tegen eenzaamheid door de opbrengst te doneren aan Resto VanHarte.

Heb je thuis of op kantoor lege inkt cartridges van de printer liggen? Lever ze in via het recyclingprogramma van 123inkt.nl en doneer de opbrengst automatisch aan Resto VanHarte. De cartridges worden milieuvriendelijk gerecycled en het opsturen is geheel gratis.

Hoe werkt het?

  1. Verzamel alle lege printer cartridges.
  2. Ga naar de Resto VanHarte pagina op 123inkt.nl.
  3. Controleer op de website van 123inkt.nl of de cartridges in aanmerking komen voor recycling.
  4. Vul de recycle-aanvraag in en selecteer Resto VanHarte voor de vergoeding van de cartridges.
  5. Stuur de cartridges gratis op naar 123inkt.nl.
  6. Wij ontvangen automatisch de vergoeding. Bedankt voor uw steun!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediënten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen