Lever je lege cartridges in

Wist je dat lege printer cartridges geld waard zijn? Lever ze gratis in bij 123inkt.nl en draag bij tegen eenzaamheid door de opbrengst te doneren aan Resto VanHarte.

Heb je thuis of op kantoor lege inkt cartridges van de printer liggen? Lever ze in via het recyclingprogramma van 123inkt.nl en doneer de opbrengst automatisch aan Resto VanHarte. De cartridges worden milieuvriendelijk gerecycled en het opsturen is geheel gratis.

Hoe werkt het?

  1. Verzamel alle lege printer cartridges.
  2. Ga naar de Resto VanHarte pagina op 123inkt.nl.
  3. Controleer op de website van 123inkt.nl of de cartridges in aanmerking komen voor recycling.
  4. Vul de recycle-aanvraag in en selecteer Resto VanHarte voor de vergoeding van de cartridges.
  5. Stuur de cartridges gratis op naar 123inkt.nl.
  6. Wij ontvangen automatisch de vergoeding. Bedankt voor uw steun!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediënten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen