Maatschappelijk teamuitje

Resto VanHarte werkt graag samen met het bedrijfsleven aan het verwezenlijken van haar doelstelling: eenzaamheid bestrijden én voorkomen. Samenwerken met Resto VanHarte vergroot de maatschappelijke betrokkenheid van je bedrijf én zorgt voor zingeving, inzicht en trots bij medewerkers.

You can select English or other languages in the menu (top of this page).

Een leuke en betekenisvolle manier van bijdragen is het organiseren van een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje bij een van onze buurtrestaurants. Op die manier draag je samen met je collega’s bij aan de leefbaarheid van je stad of wijk, je komt in contact met veel verschillende soorten mensen en je leert je collega’s op een hele andere manier kennen. Kortom: een onvergetelijke ervaring.

Wat houdt een teamuitje bij Resto VanHarte in?

Het programma start – in overleg – rond 15.00 uur. Onder begeleiding van een professionele kok helpen medewerkers mee met koken, tafeldekken en de bediening. Daarna genieten we met zijn allen van een vers en gezond driegangendiner. Afwassen en opruimen achteraf hoort er ook bij. Rond 20.30 uur is het afgelopen.

Teamuitje bij Resto VanHarte: een unieke ervaring

Gezelligheid en gastvrijheid staan centraal tijdens een Resto-avond. Je treft altijd een goede sfeer én leert nieuwe mensen kennen. Bij Resto VanHarte ga je als onbekenden aan tafel en als vrienden naar huis.

De voordelen van een teamuitje bij Resto VanHarte:

  • Samen bijdragen aan het bestrijden van eenzaamheid in de stad;
  • Invulling van maatschappelijk betrokken ondernemen;
  • Leuke manier om aan teambuilding te doen;
  • Kan onvermoede kook-, zing-, danstalenten van medewerkers blootleggen;
  • Een kijkje in de keuken bij een professionele vrijwilligersorganisatie;
  • Unieke ervaring en mooie gesprekken met de gasten.

Bijdrage

Voor een maatschappelijk teamuitje vraagt Resto VanHarte een vast bedrag van 100 euro per persoon*. Naast het steunen van Resto VanHarte krijgt je daarvoor:

Resto VanHarte ontvangt groepen tussen de 5 en 10 personen. De maximale groepsgrootte is 10 personen, tenzij dit niet mogelijk is i.v.m. de locatie.

*Resto VanHarte heeft de ANBI-status wat betekent dat de donatie/kostenpost aftrekbaar is.

Iets voor jouw team?

Lijkt het je leuk om samen met jouw team mee te helpen? Je bent van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op via meedoen@restovanharte.nl.

Veelgestelde vragen

Hoe kun je als bedrijf bijdragen?

Je kunt als bedrijf eenvoudig financieel bijdragen via de pagina Doneren. Je kunt Resto VanHarte ook sponsoren of als partner ondersteunen. Neem voor meer informatie contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl

Zijn er projecten waar bedrijven aan kunnen bijdragen?

Naast vaste projecten zoals de landelijke 'Week tegen Eenzaamheid' organiseren we verschillende activiteiten buiten onze vaste Resto-avonden om. Voorbeelden zijn onze mantelzorgdiners, kerstdiners en de buurtBBQ. Meer voorbeelden vind je op onze pagina Wat doen we. We werken graag samen met partners om projecten te verwezenlijken en onder de aandacht te brengen. Meer informatie: fw@restovanharte.nl

Kun je als bedrijf een lokale Resto steunen?

Steun van bedrijven is het hard nodig om lokale Resto's te te steunen. Neem voor meer informatie contact op met fw@restovanharte.nl.

Met welke partners werkt Resto VanHarte samen?

Resto VanHarte heeft een langdurige samenwerking met verschillende partners, waaronder de Postcodeloterij. Kijk voor meer informatie op de pagina Partners.

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.