Word sponsor

Wil jouw bedrijf zich inzetten tegen eenzaamheid? Help ons meer verbinding en sociaal contact te creƫren in de buurt door sponsor te worden. Dat kan op diverse manieren. Zo kun je altijd iets kiezen dat bij jouw bedrijf past.

Hoe sponsoren?

Je kunt ons financieel helpen, bijvoorbeeld door het Resto in jouw stad te adopteren of een themadiner te sponsoren. Maar je kunt ons ook op andere manieren steunen bijvoorbeeld met de inkoop van de boodschappen. Ook helpt het ons als je een prijs beschikbaar wilt stellen voor onze loterij. Waar je ook voor kiest, jouw steun is hard nodig en wordt erg gewaardeerd!

Vind je het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en overweeg je om dat samen met Resto VanHarte te doen? We denken graag mee over de invulling. Neem gerust contact met John van Duin via fw@restovanharte.nl of 020-303 303 4

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen