Partners

Resto VanHarte kan bij het tegengaan van eenzaamheid rekenen op de steun van partners uit het bedrijfsleven en de overheid, stichtingen en overige partners. Zij steunen ons met een jaarlijkse bijdrage of financieren een specifiek project. Samen werken we aan een Nederland waar niemand eenzaam hoeft te zijn.

Fondsen Bedrijven Organisaties

Resto VanHarte is altijd op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. Er zijn verschillende manieren waarop je ons kan steunen. Kijk hier voor enkele voorbeelden en inspiratie. Wil je met jouw organisatie ook meehelpen om eenzaamheid te bestrijden? Je bent van harte welkom! Neem contact op met John van Duin via 020-30 33 034 of fw@restovanharte.nl.

Fondsen

Dioraphte

Dioraphte

Oranje Fonds

Oranje Fonds

Redevco

Redevco

VSB fonds

VSB fonds

Kansfonds

Kansfonds

RCOAK

RCOAK

Dr. C. J. Vaillantfonds

Dr. C. J. Vaillantfonds

Bedrijven

ISS

ISS

Formitable

Formitable

A.S.R.

A.S.R.

Overige partners

Veelgestelde vragen

Wat is de missie van Resto VanHarte?

Resto VanHarte verbindt mensen aan tafel via een betaalbaar driegangendiner (of lunch). Op deze manier gaan wij eenzaamheid tegen.

Heeft Resto VanHarte een keurmerk?

Resto VanHarte voldoet aan de regels die aan een ANBI worden gesteld en heeft dan ook de ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen nut beogende instelling. Een instelling die deze status heeft, is vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Daarnaast zijn giften aan ANBI’s aftrekbaar van de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Raadpleeg voor nadere informatie over de fiscale regels voor ANBI’s de website van de belastingdienst. Meer informatie over geven aan Resto VanHarte en aftrekbaarheid van de belasting? Neem dan contact op met John van Duin via fw@restovanharte.nl

Waar kan ik het jaarverslag vinden?

De jaarverslagen van Resto VanHarte zijn terug te vinden op de pagina Organisatie.

Met welke partners werkt Resto VanHarte samen?

Resto VanHarte heeft een langdurige samenwerking met verschillende partners, waaronder de Postcodeloterij. Kijk voor meer informatie op de pagina Partners.

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.