Vrijwillig een dienst of uw expertise aanbieden

Wil jij je inzetten tegen eenzaamheid? Heb je specifieke kennis of een expertise en wil je die aanbieden voor het goede doel?

We kunnen je hulp goed gebruiken. Van experts op het gebied van (online) marketing en sociale media tot evenementorganisatie, logistiek en ICT. Resto VanHarte is altijd op zoek naar mensen met een specifieke expertise of interesse om onze organisatie te versterken.

Help mee

Je kunt ons helpen op persoonlijke titel of als bedrijf, structureel of incidenteel tijdens een project of evenement. Op dit moment zetten verschillende deskundigen zich belangeloos voor Resto VanHarte in en daar zijn we enorm blij mee.

Wil jij je deskundigheid graag inzetten voor een ander? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact op met John van Duin via j.vanduin@restovanharte.nl of 06 22 22 42 12.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen