Resto-mok

Drink koffie/thee in stijl. Bestel jouw eigen Resto VanHarte mok en steun zo de bestrijding van eenzaamheid. De mok kost 11,60 euro inclusief verzendkosten.

Als je wilt, kun je ons nog meer steunen door 7,50 extra over te maken. Voor 7,50 kunnen we één maaltijd aanbieden aan iemand met gevoelens van eenzaamheid. Zo doe je een belangrijke bijdrage aan het verbinden van mensen. Heel hartelijk dank!

Ja, ik steun Resto VanHarte en bestel een Resto-mok

Eenmalig doneren
De Resto-mok kost 15,25 inclusief verzendkosten. Wat draag jij bij?

Laat weten wie je bent

Gegegevens
6 characters left
Mogen wij je bellen?
Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Je kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren.

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft namelijk de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden via een heerlijk en betaalbaar diner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediënten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende.

Alle vragen