Resto-schort

Kook voortaan in stijl. Bestel jouw eigen Resto VanHarte keukenschort en steun zo het tegengaan van eenzaamheid. Het schort kost 15 euro plus verzendkosten.

Als je wilt, kun je nog meer betekenen door 8 euro extra te doneren. Daarvoor kunnen we een avond met diner aanbieden aan iemand met gevoelens van eenzaamheid. Zo doe je een belangrijke bijdrage aan het verbinden van mensen. Heel hartelijk dank!

Ja, ik steun Resto VanHarte en bestel een Resto-schort

Eenmalig doneren
Aantal
x 15,00

Laat weten wie je bent

Gegegevens
6 characters left
Mogen wij je bellen?
Nieuwsbrief ontvangen?

Overzicht

Bedrag
Extra donatie maaltijd
Verzendkosten
Totaal

Betaalgegevens

Betalen met iDeal

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen