Grote gift

Wil je bijdragen tegen eenzaamheid met een grote gift? Daar zijn we ontzettend blij mee. Door onze ANBI-status als goed doel is schenken via een overeenkomst volledig aftrekbaar van de belasting.

Bij Resto VanHarte zijn er veel mogelijkheden om te helpen. Je kunt je gift rechtstreeks overmaken, kiezen voor een fonds op naam of ervoor kiezen om een specifiek project of Resto te steunen. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden:

Fonds op naam

Help eenzaamheid te bestrijden. Steun Resto VanHarte met een fonds op naam.

Lees verder

Doneer voor specifiek project

Draag bij aan een specifiek project tegen eenzaamheid.

Lees verder

Grote gift overmaken

Draag bij tegen eenzaamheid en maak je gift direct over.

Lees verder

Grote gift overmaken via donatieformulier

Draag bij tegen eenzaamheid. Maak een gift over via het online donatieformulier.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen