Doneer voor specifiek project

Wil je een specifiek thema, een bepaalde stad of een project tegen eenzaamheid sponsoren? Dat kan! Samen kijken we graag naar hoe we jouw bijdrage het beste kunnen inzetten om eenzaamheid te bestrijden.

Past bij jouw interesses en wensen

In een kennismakingsgesprek kijken wij samen met jou naar projecten/activiteiten die aansluiten bij jouw interesses en wensen. Jij bepaalt zelf welk bedrag je wilt bijdragen, voor welk project/thema. Daarbij bespreken we ook de looptijd en of je de schenking jaarlijks of ineens doet.

Jouw betrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden van de projecten die jij mogelijk maakt. In overleg bepalen wij hoe je dat graag wilt. Je hebt een vast aanspreekpunt. Als je wilt, ontvang je ons jaarverslag, wij sturen je regelmatig onze nieuwsbrief en je bent van harte welkom om de door jou gesteunde projecten te bezoeken of, ook als je dat wilt, zelf de handen uit de mouwen te steken.

Mogelijkheden

Bij Resto VanHarte zijn er veel mogelijkheden om ons te helpen. Zo kun je een specifiek Resto of project steunen of bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan KinderResto. Stichting VanHarte wil haar activiteiten graag uitbreiden om nog meer mensen te kunnen bereiken. Wij bieden je dan ook graag de mogelijkheid om een Resto VanHarte en/of KinderResto op een nieuwe locatie te realiseren.

Wil je met ons van gedachten wisselen of heb je vragen? Neem dan contact op met onze directeur Polle Janssens via p.janssens@restovanharte.nl of 020 - 303 30 30.

Bereken jouw voordeel

Met de rekenmodule bereken je eenvoudig het belastingvoordeel van jouw gift. Je kunt er ook voor kiezen dit voordeel aan jouw gift toe te voegen. De rekenmodule berekent beide opties voor je. Klik op de onderstaande knop om het belastingvoordeel van jouw gift te berekenen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!