“Bij Resto VanHarte wordt echt naar je geluisterd.”

Kom etenWord vrijwilligerDoneer nu

“Wat een mooie ervaring! We waren onder de indruk.”

Kom etenWord vrijwilligerDoneer nu

“Iedereen is welkom. Dat voel je meteen als je binnenkomt”

Kom etenWord vrijwilligerDoneer nu

Je bent VanHarte welkom

Bij Resto VanHarte nodigen we je uit voor verrassende ontmoetingen, een goed gesprek en het gevoel er helemaal bij te horen, onder het genot van een gezonde maaltijd. Jong of oud, arm of rijk, en uit welke windstreek dan ook: iedereen is welkom om bij ons te komen eten, of te komen helpen in de keuken of de bediening. Iedereen doet mee bij Resto VanHarte.

Ga naar reserveren voor een restaurant bij jou in de buurt of meld je aan als vrijwilliger.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief Bekijk de webshop

Duizenden mensen samengebracht door het grootste (online) kerstdiner


Op 23 december vond het grootste (online) kerstdiner van Nederland plaats, een samenwerking van Resto VanHarte en de KRO-NCRV. Op 24 locaties deelden medewerkers en vrijwilligers van Resto VanHarte bijna 4.000 driegangenkerstdiners uit.

Meer nieuws

Resto VanHarte bezorgt soep in de buurt in Ede


In Ede bezorgen we op woensdag verse soep in de buurt. Buurtbewoners kunnen hun lievelingssoep doorgeven. Vervolgens bezorgen we de soep gratis bij hen én andere mensen uit de buurt op de stoep.

Meer nieuws

Week tegen Eenzaamheid bij Resto VanHarte


Van 1 tot en met 8 oktober was het de Week tegen Eenzaamheid. Op verschillende plekken in Nederland organiseerde Resto VanHarte buurtdiners voor jong en oud. In zes steden deden we dat samen met Maggi en Go mingle. De diners waren een groot succes: overal genoten jonge en oudere buurtgenoten samen van een heerlijk driegangendiner én goed gezelschap.

Meer nieuws

Verhalen van onze gasten en vrijwilligers

Ieder mens heeft een verhaal dat de moeite waard is om te delen. En dat geldt des te meer bij Resto VanHarte. Mensen van alle leeftijden, culturen en achtergronden schuiven bij ons aan voor een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd. Waarom? Lees hier hun verhaal.


Verhalen van onze gasten


Blader door het jaaroverzicht 2019

Wil jij weten hoe we ons werk deden in 2019? Bekijk de highlights van Resto VanHarte in ons online magazine. We nemen je mee met onze speeddate in de tram met het GVB rond Valentijnsdag, onze diners dansant die we dankzij Redevco organiseerden samen met het Danspaleis en onze buurtdiners voor jong en oud in de Week tegen de Eenzaamheid samen met Maggi. Speciale aandacht is er ook voor onze projecten Gezonde Schoollunches, het traineeship Nieuwe Bazen om jongvolwassenen op te leiden tot sociaal ondernemer en onze Joris Kerstboomdiners in samenwerking met de KRO NCRV. 

Jaaroverzicht

In samenwerking met