Je kunt hier bij iedereen aanschuiven

Lea (60) op de foto links, eet vaak bij Resto VanHarte en heeft vriendin Omaira (34) meegenomen.

"Bij Resto Van Harte is het meer dan alleen eten. Het is gezellig en laagdrempelig. Het maakt niet uit of je elkaar al kent. Je kunt bij iedereen aanschuiven en een praatje maken. Leeftijd maakt daarbij niet uit, want het gaat om de mensen. Ik heb twee zoons die inmiddels het huis uit zijn, dus ik kom hier graag. Ik heb hier vrienden gemaakt en de sfeer is altijd goed.

Het eten is hier altijd lekker en vaak anders dan ik gewend ben. Van huis uit ben ik voornamelijk Surinaams eten gewend en hier maak ik kennis met andere keukens. In 2023 kwamen verschillende keukens aan bod. Zo kwam er een Italiaanse kok authentieke gerechten koken en heeft de Indische gemeenschap een speciale dag georganiseerd in het buurthuis, natuurlijk met eten.

Ik kan iedereen aanraden een keertje mee te eten. Je zult er geen spijt van krijgen."

Draag jij bij tegen eenzaamheid?

Lees de verhalen van onze gasten

Anke (70): "In de zomer nodig ik mijn Restovrienden uit om samen leuke dingen te ondernemen."

Lees het verhaal van Anke

Joke (75):β€œDankzij Resto VanHarte heb ik gezellige contacten in de buurt.”

Lees het verhaal van Joke

Paul (66): "Ik neem zelf initiatief om leuke dingen te doen in de zomer."

Lees het verhaal van Paul

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!