Sponsorloop

Zet je in tegen eenzaamheid met een sponsorloop.

Doe mee met een sponsorloop en zamel geld in tegen eenzaamheid. Er zijn veel bestaande evenementen die geschikt zijn om met jouw sportieve inzet donaties op te halen om eenzaamheid te bestrijden. Zoals de Nijmeegse Vierdaagse, Fiets Elfstedentocht, Dam tot Damloop. Bij deze evenementen kan je je laten sponsoren door vrienden en familie.

Wat doet Resto VanHarte voor de deelnemers?

Het meedoen aan een sportief evenement om geld in te zamelen is natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Wij ondersteunen je graag bij jouw actie. We kunnen je tips geven voor het inzamelen van sponsorgeld en je kunt een eigen actiepagina aanmaken. Daarnaast sturen we je een T-shirt van Resto VanHarte. En tijdens het evenement moedigen wij je vanaf de zijlijn aan!

Op dit moment hebben wij al een paar aanmeldingen van mensen die voor Resto VanHarte de Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen en ook mensen die de Dam tot Damloop willen gaan lopen. Je bent dus niet alleen. Samen staan we sterk!

Start jouw actie!

Wil je meedoen? Het starten van jouw actie is supermakkelijk via inactievoorresto.nl. Heb je een idee, maar heb je wat hulp nodig? Neem gerust contact op met John van Duin via j.vanduin@restovanharte.nl.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Je kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen