Sponsorloop

Zet je in tegen eenzaamheid met een sponsorloop.

Doe mee met een sponsorloop en zamel geld in tegen eenzaamheid. Er zijn veel bestaande evenementen die geschikt zijn om met jouw sportieve inzet donaties op te halen om eenzaamheid te bestrijden. Zoals de Nijmeegse Vierdaagse, Fiets Elfstedentocht, Dam tot Damloop. Bij deze evenementen kan je je laten sponsoren door vrienden en familie.

Wat doet Resto VanHarte voor de deelnemers?

Het meedoen aan een sportief evenement om geld in te zamelen is natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Wij ondersteunen je graag bij jouw actie. We kunnen je tips geven voor het inzamelen van sponsorgeld en je kunt een eigen actiepagina aanmaken. Daarnaast sturen we je een T-shirt van Resto VanHarte. En tijdens het evenement moedigen wij je vanaf de zijlijn aan!

Op dit moment hebben wij al een paar aanmeldingen van mensen die voor Resto VanHarte de Nijmeegse Vierdaagse gaan lopen en ook mensen die de Dam tot Damloop willen gaan lopen. Je bent dus niet alleen. Samen staan we sterk!

Start jouw actie!

Wil je meedoen? Het starten van jouw actie is supermakkelijk via inactievoorresto.nl. Heb je een idee, maar heb je wat hulp nodig? Neem gerust contact op met John van Duin via j.vanduin@restovanharte.nl.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!