KinderResto doneerpagina

Wil jij meehelpen aan een gezondere toekomst voor kinderen Γ©n eenzaamheid onder hen tegengaan? Dat kan! Door te doneren voor een les van KinderResto, geef je kinderen de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten en zich verbonden te voelen met anderen. Kinderen leren niet alleen over gezonde voeding, maar ook over het belang van een gezonde leefstijl. Door jouw bijdrage krijgen kinderen sociale vaardigheden en zelfvertrouwen. Doneer nu als je dat wil. Eerst meer weten? Lees dan verder onder het formulier.

Hartelijk dank namens alle deelnemende kinderen van KinderResto.

Heading

Tekst onder kop

Eenmalig doneren
Aantal
x {bedrag}

We sturen je graag een bevestiging

Gegegevens
Mogen wij je bellen?
Nieuwsbrief ontvangen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal

Bij KinderResto doen Γ lle kinderen mee. Hier leren kinderen samenwerken, hun talenten ontwikkelen en maken ze vrienden.

Uma (op de foto links): "Ik ben heel goed met eieren, maar ik heb nooit eerder een citroen geraspt. Ik vind het leuk om iets nieuws te proberen. "

KinderResto is de plek waar Γ lle kinderen mogen meedoen. Ieder kind mag aanschuiven aan onze eettafels en meehelpen met het klaarmaken van lekkere en gezonde maaltijden. Ze leren over gezond eten, ze werken samen en ontwikkelen zelfvertrouwen. Het is een plek waar kinderen sterker worden, meer zelfbewust en hun talenten ontwikkelen. En ze maken nieuwe vrienden. DΓ© manier om eenzaamheid tegen te gaan!

KinderResto: samen op een leuke manier leren over gezond eten

In de KinderResto leren kinderen samen op een leuke en gezellige manier over gezonde voeding, een gezonde leefstijl en vooral hoe leuk het is om samen te eten. Onder begeleiding van onze KinderCoaches leren de kinderen zelf een gezonde maaltijd te bereiden. En hoe ze dit zelf thuis ook kunnen doen. Daar profiteert het hele gezin van. Daarnaast komen op een speelse en luchtige manier diverse onderwerpen als vitaminen, sporten en bewegen, zoet en suiker, slapen en ontspannen aan bod. Tijdens het koken werken de kinderen ook aan hun sociale, creatieve en communicatieve vaardigheden.

KinderResto in het kort

Meer weten? Neem contact op met Sanne Doedens via kinderresto@restovanharte.nl.

Een veilige plek voor kinderen

Bij KinderResto staat de veiligheid van de kinderen voorop. Elk kind mag zichzelf zijn en hoort erbij, ongeacht achtergrond, religie, geaardheid etc. We hebben respect voor elkaar en we gaan op een prettige manier met elkaar om.

Onze KinderCoaches:

  • Hebben een diploma sociale hygiΓ«ne en/of HACCP;
  • Hebben een geldig certificaat/diploma kinderEHBO;
  • Zijn pedagogisch en didactisch onderlegd;

Zowel de KinderCoaches als de vrijwilligers hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegd.

KinderResto's zijn hier te vinden:

Klik op een plaats op de kaart.

Veelgestelde vragen

Wat is een Kinderresto?

Resto VanHarte organiseert speciale Kinderresto's in samenwerking met scholen en maatschappelijke organisaties. Tijdens de Kinderresto's leren kinderen over koken en gezonde voeding, maar ook met elkaar koken en natuurlijk samen eten. Lees meer

Hoe kan ik mijn kind opgeven voor een Kinderresto?

De Kinderresto's worden samen met scholen en instellingen georganiseerd en zijn bedoeld voor de kinderen die aan deze partners zijn verbonden. Bij iedere Kinderresto ontvangen de ouders van kinderen automatisch een uitnodiging van de partner. Het is dan ook niet mogelijk om deel te nemen wanneer jouw kind niet is aangesloten bij de betreffende school of instelling. Lees meer

Kan ik een Kinderresto organiseren?

Scholen en instellingen die interesse hebben in het organiseren van een Kinderresto, kunnen contact opnemen met kinderresto@restovanharte.nl

Hoe kan ik bijdragen aan een KinderResto?

Wil je bijdragen aan de KinderResto's? Alvast heel hartelijk dank! Op deze pagina vind je een donatieformulier speciaal voor de KinderResto's.

Alle vragen