Een magische Resto-avond tussen de boeken in Utrecht

Op 28 juni organiseerden we samen met de Bibliotheek Vleuterweide een speciaal diner in een bijzondere omgeving. Jong en oud genoten samen van een heerlijk driegangendiner en live-muziek tussen de boeken. Hanna en Meidi, twee getalenteerde folkmuzikanten, verzorgden een optreden met zowel eigen nummers als Keltische en Scandinavische traditionele muziek, geΓ―nspireerd door mythes, sprookjes en historische gebruiken.

Deze avond was een voorproefje van wat er straks allemaal mogelijk is in de vernieuwde bibliotheek, die van juli tot augustus verbouwd wordt. De bibliotheek biedt ruimte voor iedereen die iets wil delen, zoals een boekpresentatie, cursus of festival.

Jolanda Panis, Restomanager Utrecht, zegt: "We werken graag samen met andere lokale initiatieven. Net als Resto VanHarte is de bibliotheek een ontmoetingsplek voor de buurt. Hier ontmoeten jong en oud elkaar en kun je samen met andere buurtbewoners van alles beleven op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast is het voor ons een mooie gelegenheid om een bijzondere avond te bieden aan onze gasten en om in contact te komen met buurtbewoners die ons nog niet kennen."

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.