Vier jouw feestje

Vier je je verjaardag, ga je trouwen of vier je een jubileum? We wensen je een feestelijke viering met de mensen die je lief zijn! Het zijn gelegenheden waarbij je een cadeau van familie en/of vrienden ontvangt. Maar wat voor cadeau ga je vragen?

Voor degene die geen cadeauwensen heeft, is er een oplossing: vier je feestje voor Resto VanHarte! Zo draagt je feestje op een bijzondere manier bij aan het bestrijden van eenzaamheid.

In een paar simpele stappen maak je een feestpagina aan die je vervolgens deelt met iedereen die je voor je feestje wilt uitnodigen. Zo kunnen al jouw gasten een gift geven ter gelegenheid van jouw viering.

Hoe regel je je feestje voor Resto VanHarte?

  1. Maak een persoonlijke pagina aan.
  2. Richt de pagina in. Maak je pagina persoonlijk. Deze boodschap wordt getoond aan al jouw gasten.
  3. Deel de pagina met familie, vrienden en naasten.
    Stuur de pagina door via e-mail, social media of WhatsApp. Zet bijvoorbeeld op je uitnodiging dat je liever een bijdrage in plaats van cadeaus ontvangt. Doordat het een onlinepagina is kunnen mensen die niet aanwezig kunnen zijn, toch online bijdragen.
  4. Bekijk de opbrengst.
    Hebben mensen via jouw uitnodiging een donatie gedaan? je ziet hun bijdrage terug op jouw pagina.

Contant geld

Heb je toch contant geld tijdens je feestje ontvangen en wil je dat overmaken naar Resto VanHarte? Dat kan onder de vermelding van feestje naam, postcode + huisnummer. Ons bankrekeningnummer is NL14 INGB 0000 0015 14.

Wij helpen je graag

Kunnen wij je helpen of heb je vragen? Neem gerust contact op met ons via hartvoor@restovanhart.nl of 06 22 22 42 12.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.