Vier jouw feestje

Vier je je verjaardag, ga je trouwen of vier je een jubileum? We wensen je een feestelijke viering met de mensen die je lief zijn! Het zijn gelegenheden waarbij je een cadeau van familie en/of vrienden ontvangt. Maar wat voor cadeau ga je vragen?

Voor degene die geen cadeauwensen heeft, is er een oplossing: vier je feestje voor Resto VanHarte! Zo draagt je feestje op een bijzondere manier bij aan het bestrijden van eenzaamheid.

In een paar simpele stappen maak je een feestpagina aan die je vervolgens deelt met iedereen die je voor je feestje wilt uitnodigen. Zo kunnen al jouw gasten een gift geven ter gelegenheid van jouw viering.

Hoe regel je je feestje voor Resto VanHarte?

  1. Maak een persoonlijke pagina aan.
  2. Richt de pagina in. Maak je pagina persoonlijk. Deze boodschap wordt getoond aan al jouw gasten.
  3. Deel de pagina met familie, vrienden en naasten.
    Stuur de pagina door via e-mail, social media of WhatsApp. Zet bijvoorbeeld op je uitnodiging dat je liever een bijdrage in plaats van cadeaus ontvangt. Doordat het een onlinepagina is kunnen mensen die niet aanwezig kunnen zijn, toch online bijdragen.
  4. Bekijk de opbrengst.
    Hebben mensen via jouw uitnodiging een donatie gedaan? je ziet hun bijdrage terug op jouw pagina.

Contant geld

Heb je toch contant geld tijdens je feestje ontvangen en wil je dat overmaken naar Resto VanHarte? Dat kan onder de vermelding van feestje naam, postcode + huisnummer. Ons bankrekeningnummer is NL14 INGB 0000 0015 14.

Wij helpen je graag

Kunnen wij je helpen of heb je vragen? Neem gerust contact op met ons via hartvoor@restovanhart.nl of 06 22 22 42 12.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen