Jouw verhaal delen

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar! In onze Resto's ontmoeten buurtgenoten elkaar aan de gemeenschappelijke eettafel.

Aan tafel ontstaan de mooiste gesprekken en bloeien vriendschappen op. Op deze manier zorgen we samen voor minder eenzaamheid en meer verbinding en sociaal contact.

Geef een gezicht aan eenzaamheid

Heb jij gevoelens van eenzaamheid? Je bent niet de enige! Deel je verhaal met ons zodat we een gezicht kunnen geven aan eenzaamheid. Of ben je een gast van Resto VanHarte en wil je delen wat samen eten voor jou betekent? We horen het graag.

Deel je verhaal via communicatie@restovanharte.nl of bel met 20 303 30 30.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen. Lees meer

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten. Lees meer

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.