Jouw verhaal delen

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar! In onze Resto's ontmoeten buurtgenoten elkaar aan de gemeenschappelijke eettafel.

Aan tafel ontstaan de mooiste gesprekken en bloeien vriendschappen op. Op deze manier zorgen we samen voor minder eenzaamheid en meer verbinding en sociaal contact.

Geef een gezicht aan eenzaamheid

Heb jij gevoelens van eenzaamheid? Je bent niet de enige! Deel je verhaal met ons zodat we een gezicht kunnen geven aan eenzaamheid. Of ben je een gast van Resto VanHarte en wil je delen wat samen eten voor jou betekent? We horen het graag.

Deel je verhaal via communicatie@restovanharte.nl of bel met 20 303 30 30.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen