Meespelen met loterij

Speel mee met de loterij en steun zo Resto VanHarte. De Nationale Postcodeloterij steunt Resto VanHarte.


Onze samenwerking met de Nationale Postcode Loterij

Resto VanHarte is één van de goede doelen die wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij. De schenkingen worden gedaan dankzij de 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij. Minimaal 40 procent van de inleg van deelnemers aan de Postcode Loterij gaat naar goede doelen op het gebied van mens en natuur. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 7,1 miljard euro geschonken aan honderden goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Een betere wereld dankzij jou. Wij zijn de deelnemers van de Postcode Loterij en de Postcode Loterij erg dankbaar!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Je kunt bijdragen aan de missie van Resto VanHarte via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook een (deel van een) erfenis nalaten?

Het is zeker mogelijk om een nalatenschap te doneren aan Resto VanHarte. Er is dan geen sprake van erfbelasting, want Resto VanHarte heeft de ANBI-status. We kunnen de donatie daarom volledig inzetten voor het behalen van onze doelstellingen.

Wat is een fonds op naam?

Een fonds op naam is een schenking aan Resto VanHarte die we voor een door jou gekozen doel mogen inzetten. Een fonds op naam kan zowel bij leven als via het testament worden opgericht. De schenker bepaalt zelf de naam en budget van het fonds, maar Resto VanHarte zorgt voor de besteding en administratie. Bovendien zorgen wij voor het opzetten en de daarbij komende kosten.

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediënten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Alle vragen