Samen kerst vieren

Kerst vier je samen, bij Resto VanHarte. Hier geniet je samen met buurtgenoten van een gezellig, feestelijk en luxe kerstdiner. Dit jaar kunnen nog meer mensen samen kerst vieren. Er zijn namelijk zes extra bijzondere Resto-kerstdiners, bij Intratuin! En in Amsterdam zijn er negen extra diners dankzij onze samenwerking met de Stadspas. Schuif dus vooral gezellig aan.

Vind een Resto
bij jou in de buurt

Klik op een plaats op de kaart,
2
6
3
2
2
3
2
3
2
3
4
3
4

Fonkelende lichtjes, schitterende ballen, de geur van dennennaalden. Waar kun je nu beter genieten van een feestelijk en sfeervol kerstdiner dan in de Intratuin, de kerstwinkel van Nederland. Dit jaar is het mogelijk dankzij een samenwerking tussen Resto VanHarte, horecaspecialist Vermaat en Intratuin. Naast onze reguliere kerstdiners organiseren we op zes plekken in Nederland gezellige kerstdiners voor de buurt in de Intratuin. Wil jij ook kerst vieren op een magische plek? Meld je dan nu aan.

Bordje voor elkaar

Als een van de maatschappelijke partners van Albert Heijn zijn we onderdeel van de actie Bordje voor elkaar. Hierbij roepen we Nederlanders op om een bordje voor een ander te maken die dat verdient. Maak een extra bordje lasagne of een extra kommetje soep voor je lieve buurvrouw, je oom die altijd voor je klaarstaat of een vriendin die wel wel een beetje extra aandacht kan gebruiken. Kijk op de site van Bordje voor elkaar voor inspiratie.

Dankzij een samenwerking met de Stadspas kunnen we dit jaar negen extra kerstdiners organiseren in Amsterdam. Hierdoor kunnen nog meer Amsterdammers samen kerst vieren. De extra kerstdiners zijn bedoeld om mensen uit de buurt met elkaar in contact te brengen en iedereen een kerstgevoel te geven. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Meld je aan!

Wie gun jij een fijne kerst? Nodig iemand uit jouw omgeving uit voor een gezellig kerstdiner bij Resto VanHarte, word vrijwilliger in een van onze Resto’s, geef een Resto-item cadeau of doneer! Laten we er samen voor zorgen dat iedereen die dat wil samen kerst kan vieren.

Doneer en schenk iemand met gevoelens van eenzaamheid een fijne kerst.

Doneer nu

Maak iemand blij deze kerst! Geef een echt Resto-item zoals onze mok of schort cadeau.

Naar de webshop

Zet je deze kerst in als vrijwilliger voor Resto VanHarte.

Word vrijwilliger