Wie gun jij een fijne kerst?

Kerst vier je samen. Daarom kun je ook deze kerst weer terecht bij Resto VanHarte voor een feestelijk, luxe en gezellig kerstdiner. Schuif gezellig aan bij een van onze kerstdiners.

Vind een Resto
bij jou in de buurt

Klik op een plaats op de kaart,
3
5
6
4
2
3
2
2
3
2
2
5

Wie gun jij een fijne kerst? Nodig iemand uit jouw omgeving uit voor een gezellig kerstdiner bij Resto VanHarte, word vrijwilliger in een van onze Resto’s, geef een Resto-item cadeau of doneer! Laten we er samen voor zorgen dat iedereen die dat wil samen kerst kan vieren.

Doneer en schenk iemand met gevoelens van eenzaamheid een fijne kerst.

Doneer nu

Maak iemand blij deze kerst! Geef een echt Resto-item zoals onze mok of schort cadeau.

Naar de webshop

Zet je deze kerst in als vrijwilliger voor Resto VanHarte.

Word vrijwilliger

Resto VanHarte is gekozen tot één van de partners van 'Voor Elkaar'. Via ‘Voor Elkaar’ kunnen Albert Heijn klanten met hun statiegeld, Air Miles of door één euro op te tellen bij de online boodschappen bijdragen aan het goede doel. In ons geval betekent dat bijdragen aan diners tegen eenzaamheid in de kerstperiode.

Doneer je Air Miles!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan eenvoudig via de pagina Locaties. Zoek en klik op een Resto in de buurt om vervolgens het reserveringsformulier in te vullen. Telefonisch reserveren kan via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).

Waar kan ik de Resto's vinden?

De Resto's en andere activiteiten van Resto VanHarte zijn verspreid over Nederland te vinden. Kijk op de pagina Locaties voor een overzicht.

Hoe kan ik mij opgeven als vrijwilliger?

Wil je ook bijdragen als vrijwilliger? Kijk dan op de pagina Word vrijwilliger of stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl.

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Alle vragen