Kom naar de magische kerst-Resto's in Intratuin

Fonkelende lichtjes, schitterende ballen, de geur van dennennaalden. Waar kun je nu beter genieten van een feestelijk en sfeervol kerstdiner dan in de Intratuin, de kerstwinkel van Nederland. Dit jaar is het mogelijk dankzij een samenwerking tussen Resto VanHarte, horecaspecialist Vermaat en Intratuin. Naast onze reguliere kerstdiners organiseren we op zes plekken in Nederland gezellige kerstdiners voor de buurt in de Intratuin. Wil jij ook kerst vieren op een magische plek? Meld je dan nu aan.

Reserveer nu, er is beperkt plek

Onze bijzondere kerstdiners vinden plaats in zes Intratuinwinkels: Lisse, Pijnacker, Enschede, Utrecht Leidsche Rijn, Rosmalen (deze is volgeboekt) en Maastricht. Eigen bijdrage voor het diner is 5 euro. Woon jij in de buurt en wil je samen met buurtgenoten genieten van een bijzonder kerstdiner? Meld je nu aan, want er is beperkt plek.

Bezoek รฉรฉn van onze kerst-Resto's in Intratuin

Klik op een plaats op de kaart,

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dรฉ prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt โ‚ฌ25.000 uit handen van koningin Mรกxima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!