Kom naar de magische kerst-Resto's in Intratuin

Fonkelende lichtjes, schitterende ballen, de geur van dennennaalden. Waar kun je nu beter genieten van een feestelijk en sfeervol kerstdiner dan in de Intratuin, de kerstwinkel van Nederland. Dit jaar is het mogelijk dankzij een samenwerking tussen Resto VanHarte, horecaspecialist Vermaat en Intratuin. Naast onze reguliere kerstdiners organiseren we op zes plekken in Nederland gezellige kerstdiners voor de buurt in de Intratuin. Wil jij ook kerst vieren op een magische plek? Meld je dan nu aan.

Reserveer nu, er is beperkt plek

Onze bijzondere kerstdiners vinden plaats in zes Intratuinwinkels: Lisse, Pijnacker, Enschede, Utrecht Leidsche Rijn (deze is volgeboekt), Rosmalen (deze is volgeboekt) en Maastricht. Eigen bijdrage voor het diner is 5 euro. Woon jij in de buurt en wil je samen met buurtgenoten genieten van een bijzonder kerstdiner? Meld je nu aan, want er is beperkt plek.

Bezoek één van onze kerst-Resto's in Intratuin

Klik op een plaats op de kaart,

Meehelpen om mensen die dat hard nodig hebben, bij elkaar te brengen in onze Resto's?

Voor het succes van de Resto's zijn donaties onmisbaar. Al met 8 euro draag je bij aan het gelukkiger maken van iemand uit jouw wijk. Help mee, als je dat wil. Heel hartelijk dank!

Ja, ik breng mensen bij elkaar aan de eettafel, en doneer

8 characters left
8 characters left
8 characters left

Laat weten wie je bent

6 characters left

Betaalgegevens

Of doneer via iDeal QR:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws van Resto VanHarte.