Impact maken als bedrijf of organisatie

Hoe zou het zijn als niemand in jouw buurt eenzaam is? Stel je je eens voor dat jouw bedrijf of organisatie de sleutel wordt tot meer verbondenheid.

Als jij met je bedrijf of organisatie de samenwerking wil aangaan met Resto VanHarte om eenzaamheid te bestrijden en de mensen in jouw omgeving wat gelukkiger te maken, dan komen we graag in gesprek. Zodat we samen de meeste impact en het grootste verschil kunnen maken. Jouw donatie, steun en maatschappelijke betrokkenheid zijn van onschatbare waarde! Help als je dat wil, mee om eenzaamheid tegen te gaan en mensen te verbinden, Er zijn tal van mogelijkheden om jouw maatschappelijke impact inhoud te geven. Klik hieronder op de kaart voor bedrijf of organisatie, of download de folder.

Als bedrijf

Eenzaamheid bestrijden als bedrijf? Word (lokale) sponsor en maak verbindende buurtdiners mogelijk.

Lees verder

Als organisatie

Wil jouw organisatie eenzaamheid tegengaan? Maak onze buurtdiners mogelijk met een gift, kennis of expertise of kom in actie.

Lees verder

Download de folder bedrijven-organisaties

Alle informatie voor je op papier of op je scherm? Download dan de folder bedrijven-organisaties.

Download folder

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.