Donatie overnemen in geval van overlijden

Overnemen

Wil je in verband met een overlijden het donateurschap overnemen? Gecondoleerd met het verlies. Wij zijn zeer dankbaar voor de trouwe steun van jouw naaste. Wat fantastisch dat het bestrijden van eenzaamheid wilt blijven steunen. Heel veel dank daarvoor! Overnemen kan via een mail naar hartvoor@restovanharte.nl of telefonisch. We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur via telefoonnummer 020 303 30 30.

Stopzetten

Wil je in verband met een overlijden het donateurschap stopzetten? Gecondoleerd met het verlies. Wij zijn zeer dankbaar voor de trouwe steun van jouw naaste. Dankzij die steun konden we eenzaamheid en sociaal isolement tegengaan. Stopzetten van de donatie kan via hartvoor@restovanharte.nl. Heb je liever telefonisch contact? Wij helpen je graag om de wijziging te verwerken. We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur via telefoonnummer 020 303 30 30.

Wij wensen je veel sterkte en kracht toe!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook structureel doneren?

Jazeker! Via ons donatieformulier op de pagina Doneren vind je de mogelijkheid om eenmalig, maandelijks of jaarlijks te doneren. Heel hartelijk dank!

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Jouw donatie wordt ingezet voor de missie van Resto VanHarte: mensen verbinden aan tafel via een betaalbaar driegangendiner. Op deze manier bestrijden wij eenzaamheid. Van de donaties kopen we ingrediƫnten, betalen we onze Restomanagers en koks en houden we onze operatie draaiende. Een donatie kan gericht worden gegeven aan Resto's in de gewenste gemeente, of algemeen om ons werk mogelijk te maken.

Kan ik doneren aan de Resto in mijn woonplaats?

Dat kan zeker. Kies op het donatieformulier aan welke Resto je graag wilt doneren! Zonder keuze is je donatie in het algemeen voor ons werk: het verbinden van mensen en daarmee het bestrijden van eenzaamheid. Heel hartelijk dank!

Alle vragen