Donatie overnemen in geval van overlijden

Overnemen

Wil je in verband met een overlijden het donateurschap overnemen? Gecondoleerd met het verlies. Wij zijn zeer dankbaar voor de trouwe steun die jouw naaste heeft gegeven. Wat fantastisch dat je het bestrijden van eenzaamheid wilt blijven steunen. Heel veel dank daarvoor! Overnemen kan via een e-maiberichtl naar hartvoor@restovanharte.nl of telefonisch. We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur via telefoonnummer 020 303 30 30.

Wij wensen je veel sterkte en kracht toe!

Stopzetten

Wil je in verband met een overlijden het donateurschap stopzetten? Gecondoleerd met het verlies. Wij zijn zeer dankbaar voor de trouwe steun die jouw naaste heeft gegeven. Dankzij die steun konden we eenzaamheid en sociaal isolement tegengaan. Stopzetten van de donatie kan via een e-mailbericht naar hartvoor@restovanharte.nl. Heb je liever telefonisch contact? Wij helpen je graag om de wijziging te verwerken. We zijn op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur via telefoonnummer 020 303 30 30.

Wij wensen je veel sterkte en kracht toe!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook iets doen aan eenzaamheid? Dat kan via de pagina Doneren. Heel hartelijk dank!

Kan ik ook structureel doneren?

Jazeker! Via ons donatieformulier op de pagina Doneren vind je de mogelijkheid om eenmalig, maandelijks of jaarlijks te doneren. Heel hartelijk dank!

Waar gaat mijn donatie naartoe?

Met je donatie maak je ontmoetingen aan de eettafel mogelijk voor mensen die dat hard nodig hebben. Via de eettafel werken we samen met vrijwilligers eraan dat mensen minder eenzaam zijn. Van de donaties kopen we ingrediΓ«nten en maken we professionele inzet mogelijk (nodig voor bijvoorbeeld voedselveiligheid en trainingen gastvrijheid). Je kan doneren aan een Resto in een gemeente naar keuze, of algemeen om ons werk mogelijk te maken. Heel hartelijk dank!

Kan ik doneren aan de Resto in mijn woonplaats?

Dat kan zeker. Kies op het donatieformulier aan welke Resto je graag wilt doneren! Zonder keuze is je donatie in het algemeen voor het verbinden van mensen en daarmee het bestrijden van eenzaamheid. Heel hartelijk dank!

Alle vragen

Resto VanHarte maakt kans op een Appeltje van Oranje. Dit is dΓ© prijs van het Oranje Fonds voor projecten die mensen verbinden en eenzaamheid verminderen. De winnaar ontvangt €25.000 uit handen van koningin MΓ‘xima. Stem jij op ons? Dit kan tot en met 31 mei. Dankjewel!