Week tegen Eenzaamheid samen met Albert Heijn

Van 28 september tot en met 4 oktober is de Week tegen Eenzaamheid. In heel Nederland vinden er dan activiteiten tegen eenzaamheid plaats en wordt er aandacht gevraagd voor het onderwerp. Resto VanHarte doet hier natuurlijk aan mee. Zo organiseren we samen met Albert Heijn op 38 Resto VanHarte-locaties gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt. Daarnaast zijn er in vijf steden gedurende drie dagen mini-Resto's in Albert Heijn winkels om meer mensen kennis te laten maken met Resto VanHarte. En we grijpen deze week aan om online te collecteren tegen eenzaamheid. Doe je mee?

Schuif gezellig aan bij één van onze buurtdiners

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid organiseren we op 38 Resto VanHarte-locaties gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt. Een leuke manier om je buurtgenoten (beter) te leren kennen. Albert Heijn sponsort de boodschappen voor de diners. Hierdoor kunnen we extra uitpakken: we serveren een feestelijk menu waarvan de gerechten zijn gebaseerd op de Allerhande recepten. Eet je gezellig mee?

Bezoek één van onze mini-Resto's in de Albert Heijn

Klik op een plaats op de kaart,

Ook jij kan meedoen met de online Resto VanHarte-collecte!

Ook jij kan mooie ontmoetingen aan tafel mogelijk maken via de Resto VanHarte-collecte! Dat kan door simpelweg te doneren in een van de collectebussen, door een van de bestaande collectebussen te delen met anderen, of door er zelf één aan te maken. De collecte loopt van 25 september tot en met 6 oktober. Doneren en collecteren kan heel gemakkelijk via onze collectesite. Heel hartelijk dank namens alle gasten van Resto VanHarte!

“Dankzij Resto VanHarte heb ik gezellige contacten in de buurt”

Joke (75 jaar), gast bij Resto VanHarte Tilburg

In bijzijn van onze directeur Polle Janssens opende Staatssecretaris Maarten van Ooijen gisteren de mini-Resto in Nootdorp (Den Haag). Ook overhandigde hij de eerste dinerbon aan één van de aanwezige Albert Heijn klanten. Met de dinerbon kunnen mensen die nog niet eerder bij Resto VanHarte waren één keer gratis aanschuiven bij een driegangendiner.

Opening Week tegen Eenzaamheid: Resto VanHarte en Albert Heijn presenteren

Op 27 september is de landelijke opening van de Week tegen Eenzaamheid in het Beatrix Theater in Utrecht. De conferentie is bedoeld voor iedereen die in het werk of activiteiten te maken heeft met het thema eenzaamheid. Hier vertellen we over onze succesvolle samenwerking met Albert Heijn. Met onze presentatie hopen we andere bedrijven en maatschappelijke organisaties te inspireren om ook samen te werken aan meer verbinding in de buurt.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.