Staatssecretaris Maarten van Ooijen opent mini-Resto in Nootdorp (Den Haag)

Gisteren begon de Week tegen Eenzaamheid. In deze week organiseren we samen met onze partner Albert Heijn ontmoetingsdiners voor de buurt. En in vijf Albert Heijn winkels zijn er mini-Resto’s waar we klanten kennis laten maken met onze succesformule van samen eten en samen koken. Hier nodigen we mensen, die in contact willen komen met buurtgenoten, uit om een keer gezellig aan te schuiven bij een Resto VanHarte.

In bijzijn van onze directeur Polle Janssens opende Staatssecretaris Maarten van Ooijen gisteren de mini-Resto in Nootdorp (Den Haag). Ook overhandigde hij de eerste dinerbon aan één van de aanwezige Albert Heijn klanten. Met de dinerbon kunnen mensen die nog niet eerder bij Resto VanHarte waren één keer gratis aanschuiven bij een driegangendiner.

Maarten van Ooijen: “Resto VanHarte zorgt met de diners in hun restaurants ervoor dat mensen op een laagdrempelige manier buurtgenoten ontmoeten. Zo voorkomen ze eenzaamheid. De samenwerking met Albert Heijn zorgt ervoor dat Resto VanHarte nog breder bekend wordt en dat kan ik alleen maar aanmoedigen, want hoe meer mensen we bereiken hoe minder mensen zich eenzaam voelen."

Lees meer over onze activiteiten tijdens de Week tegen Eenzaamheid op onze actiesite.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.