Onze buurtrestaurants gaan weer open

Resto VanHarte gaat weer open vanaf 5 juni. Na een periode van eenzaamheid zijn we daar ontzettend blij mee! We kijken ernaar uit om onze gasten weer te voorzien van een lekkere maaltijd en gezelligheid. Iedereen is van harte welkom! Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via de telefoon via 0900 900 3030. Houd voor locaties en openingsdata onze website en reserveringssite in de gaten.

Lekker, gezellig Γ©n veilig

Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig Γ©n veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiΓ«neregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

We begrijpen dat het voor sommige mensen een beetje wennen is. Heb je vragen of zorgen? Mail dan naar info@restovanharte.nl of bel met ons servicenummer 0900 900 3030. Van 7 tot en met 18 juni is ons telefoonnummer van 09.00 tot 17.00 uur open. Reserveren van de maaltijd kan net zoals gebruikelijk tot 12.30 uur.