Ja, ik steun Resto VanHarte

Met jouw steun aan Resto VanHarte kunnen wij meer mensen met elkaar in verbinding brengen aan de eettafel. Want samen koken en samen eten verbindt. Dat is hard nodig want steeds meer mensen voelen zich eenzaam.

Resto VanHarte is er juist voor deze mensen. Bij Resto VanHarte ontmoeten buurtgenoten van alle leeftijden elkaar voor een goed gesprek, gezelligheid en het gevoel er helemaal bij te horen. Iedereen is dan ook welkom om bij ons te komen eten of te helpen in de keuken of de bediening. Voor een maaltijd vragen wij gemiddeld een bijdrage van zeven euro per persoon.

Help je ons eenzaamheid te bestrijden? Doneren kan online via deze button

Doneer nuJe kunt ons ook steunen door een eenmalige of maandelijkse overschrijving te doen van bijvoorbeeld van 7 of 14 euro of een ander bedrag te doneren aan: Stichting VanHarte, IBAN NL14 INGB 0000001514. Vermeld hierbij Donatie en eventueel de naam van de lokale Resto VanHarte-vestiging. Hartelijke dank voor je bijdrage!

Resto VanHarte webshop

Altijd al een Resto VanHarte schort of shopper willen hebben? Koop een Resto VanHarte product en help ons eenzaamheid bestrijden!

Resto VanHarte webshop

Schenken met belastingvoordeel

Een periodieke donatie voor langere tijd vastleggen en zo van belastingvoordeel genieten? Vul ons formulier voor periodieke schenking in via deze pagina. 

Schenken met belastingvoordeel

Nalaten aan Resto VanHarte

Meer weten over nalaten aan Resto VanHarte? Neem contact op via info@restovanharte.nl of via 020 3033030 of met de Notaristelefoon (0900 - 346 93 93, elke werkdag van 9.00 tot 14.00 uur). Kijk voor meer informatie ook op deze pagina. 

Nalaten aan Resto VanHarte