een vrouw en een man die een mooi opgemaakt bord eten geserveerd krijgen tijdens een Resto VanHarte-ontmoetingsdiner

Bezorg een ander een hartverwarmend diner

1 op de 10 mensen in jouw buurt is eenzaam. Bij Resto VanHarte brengen we buurtgenoten bij elkaar aan de eettafel. Zo voorkomen en bestrijden we eenzaamheid. En we zorgen voor meer verbinding in de buurt. Help mee eenzaamheid bestrijden! Bezorg een ander een hartverwarmend diner met nieuwe ontmoetingen. Voor elke donatie maak je kans op een dinerbon ter waarde van maar liefst €100!

Ja, ik breng mensen hartverwarmend bij elkaar aan de eettafel, en doneer

Hoe vaak wil je doneren? 
Eenmalig doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
Maandelijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Per kwartaal doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left
Jaarlijks doneren
Hoeveel euro wil je doneren? 
8 characters left

Waar kunnen de Valentijnshartjes en eventuele prijs naar toe?

Gegegevens
6 characters left
Stuur mij de hartjes
Mogen wij je bellen?

Betaalgegevens

Betalen met iDeal
Betalen via machtiging

Bij iedere donatie van minimaal 8 euro ding je mee voor de dinerbon. De trekking vindt plaats door Kuin Van Overbeek notariaat op 16 februari 2024.

Als dank voor je donatie ontvang je 2 Resto VanHarte Valentijnshartjes. De hartjes zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. Ze zijn gemaakt van wax en bedoeld ter decoratie, bijvoorbeeld aan een sleutelhanger, mooie kaart of brief of aan een bos bloemen. Elk hartje staat symbool voor een hartverwarmend diner bij Resto VanHarte. Samen maken we Valentijnsdag speciaal voor iedereen.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.