Zet je in voor een betere buurt

Ben jij een organisatietalent, goed in marketing of fondsenwerving? Wil je samen koken of je misschien op een andere manier inzetten voor de ander? Dan is Resto VanHarte op zoek naar jou. We hebben je hard nodig! Bij Resto VanHarte doe je het vrijwilligerswerk dat bij jou past.

  • vrijwilliger 2017 01
  • vrijwilliger 2017 01
  • vrijwilliger 2017 01
  • vrijwilliger 2017 01
  • vrijwilliger 2017 01

Doe mee!

Resto VanHarte biedt je de mogelijkheid om je kennis in te zetten voor vrijwilligerswerk waar je voldoening uit haalt. Zo help je mee aan een samenleving waarin mensen weer contact hebben met elkaar.  

Wat levert het je op?

Als vrijwilliger bij Resto VanHarte leer je nieuwe mensen kennen, vaak in je eigen buurt. Je werkt samen met bevlogen professionals voor een ambitieuze organisatie. Daarnaast krijg je de ruimte om je talenten te ontwikkelen via de trainingen van de VanHarte Academie.

VanHarte Academie

Alle medewerkers en vrijwilligers van Resto VanHarte krijgen de kans om trainingen aan de VanHarte Academie te volgen. Alle kennis en kunde van ruim 13 jaar Resto VanHarte is verzameld in de Resto VanHarte academie. Bekijk het aanbod van leertrajecten en trainingen in de folder.

Veel mogelijkheden

Wij zoeken altijd mensen voor de keuken of de bediening, communicatie & publiciteit of voor coördinatie & management. Meld je aan!

 

Keuken & bediening

Van vrijwillige chefkok tot helpen bij het inkopen doen, maaltijd bereiden, tafel dekken, de ruimte gezellig maken, afrekenen, gasten bedienen en opruimen. Iedereen heeft een taak en werkt samen.

Vacatures

 

Communicatie & publiciteit

Vrijwilligers en stagiairs communicatie en publiciteit helpen ons met bijvoorbeeld lokale promotie van activiteiten en de inzet van social media. Wil jij onze naamsbekendheid vergroten bij jou in de buurt?

Vacature

 

 

Coördinatie & management 

Ben jij de vrijwilliger die vanuit eigen kennis en ervaring meer verantwoordelijkheden naar je toe te wilt trekken? Of wil je je eigen Resto VanHarte starten bij jou in de buurt? Dan bieden wij de kans om jezelf te ontwikkelen. Je kunt management- of coördinerende taken op je nemen of een initiatiefgroep starten voor een nieuw Resto.

 

Interesse? Kom sfeer proeven bij het Resto bij jou in de buurt en kijk wat je voor ons kunt betekenen! We horen graag van je!

  • Stuur een e-mail naar sollicitatie@restovanharte.nl, vermeld daarbij wat jij wilt doen voor Resto VanHarte en in welke stad
  • Bel met het VanHarte Centrum via 020 303 3030, vraag naar Oona van Vuuren, coördinatie vrijwilligers
  • Of kijk bij de Resto-vestigingen voor contactgegevens van de Restomanagers  

Voor vrijwilligers is het gebruikelijk dat een Verklarding omtrend het Gedrag wordt aangevraagd.

Nieuwsbrief ontvangen?

 

Contact