Vacature vrijwilligerscoördinator Utrecht

Resto VanHarte zoekt voor haar locaties in Utrecht een

Vrijwilligerscoördinator (m/v/x)

Voor 8 uur per week (op vrijwillige basis)

Mensen een fijne avond bezorgen. Hen een luisterend oor en een lekkere maaltijd bieden. Dat doen wij bij Resto VanHarte, want wij geloven dat samen eten het recept is tegen eenzaamheid! We doen dat op meer dan 45 locaties in 19 gemeentes, per gemeente aangestuurd door een Restomanager en een Horecamanager (die ook de kok is). Elke locatie draait verder op vrijwilligers en is doorgaans wekelijks geopend.

Wil jij helpen om eenzaamheid te bestrijden? Vind je het leuk om mensen te begeleiden? Heb je tijd over en zoek je een gezellige en nuttige besteding daarvan. Dan willen wij jou heel graag als nieuwe collega!

Vrijwilligerscoördinator bij Resto VanHarte

Als vrijwilligerscoördinator (m/v/x) heb je de centrale taak om alles met betrekking tot de vrijwilligers van jouw locatie te coördineren. Dit doe je in samenwerking met de Horecamanager en Restomanager. Je helpt mee om het beste te halen uit de vrijwilligers in de Resto.

Wie ben jij?

Jij bent sociaal en vriendelijk. Door je open houding komen anderen snel naar je toe bij vragen of als ze hun verhaal willen doen. Je bent behulpzaam en toont aandacht voor een ander.

Je ondersteunt bij:

Wat bieden wij

Over Resto VanHarte

Een Resto is een gezellig buurtrestaurant waar iedereen mag aanschuiven. Het is de plek waar eenzaamheid wordt ingeruild voor een luisterend oor. En dat onder het genot van een lekkere en gezonde maaltijd. Samen met onze vrijwilligers verwelkomen we gasten op meer dan 45 locaties in 19 gemeentes. Het bestrijden van eenzaamheid is hard nodig, want de helft van de Nederlanders voelt zich eenzaam (13 procent zelfs ernstig).

De drijvende krachten achter Resto VanHarte zijn een professioneel team van Restomanagers, Horecamanagers en vrijwilligers. Zij worden ondersteund door een klein team op het centrale kantoor in Amsterdam. Dankzij hun inzet en de bijdrage van donateurs, fondsen, de overheid en bedrijven zorgt Resto VanHarte jaarlijks voor meer dan 140.000 ontmoetingen. Daarnaast organiseren we KinderResto's en werken we mee aan speciale bijeenkomsten, zoals voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Meer informatie over Resto VanHarte vind je op restovanharte.nl.

Ben jij onze nieuwe vrijwilligerscoördinator?

Ben jij enthousiast geworden om een bijdrage te kunnen leveren en daarnaast jezelf te ontplooien? Laat het ons snel weten!

Stuur je motivatie en CV naar Oona van Vuren via sollicitatie@restovanharte.nl.

Voor vragen over het werk van een Vrijwilligerscoördinator kun je contact opnemen met

Anne Kaasenbrood. Zij is Operationeel manager, M 06 2185 2850 en kan je er alles over vertellen.

We hebben een verkeerde kleur rood Resto VanHarte-schorten liggen. Die kun jij nu voor slechts 5 euro kopen! Voor jezelf of cadeau voor een ander. Zolang de voorraad strekt.